Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Grilované kuře
Kuřecí řízky Ondráš
Skvělá ryba se zeleninou
Bramborové pyré s brokolicí
Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli
Výborná pizza
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Muffiny s čokoládou
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek