Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékaná čekanka po francouzsku
Bramborovo-hrášková kaše
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Kávovo-ořechové řezy
Banánový dortík
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Domácí plněná roláda z mletého masa
Černá čočka s tuňákem
Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co…
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek