Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…
Kuře „strejdy z Hlinska“
Škvarkové pagáčky
Čokoládový koláč s třešněmi
Výborná tvarohová pomazánka
Jahodové řezy s pudinkem a želé
BLT sendvič
Omáčka "šufrung" na špagety
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky