Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bomba na letní vedra
Špenátová polévka slavnostní
Rafaelo
Nakládané maso
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Kuře (nejen) na zelí
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Minestrone
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky