Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečný koláč
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Babeta (buchta)
Pečené kuřecí závitky
Roláda piškotová
Šunkofleky-klouzáky
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Hovězí karabáček na světlém pivu
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek