Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatranské kuře
Kuře na cibuli v římském hrnci
Lehké ovocné řezy
Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Avokádový salát
Kokosovo-ananasový dort
Jablečný závin
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek