Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou
Velikonoční medové řezy
Okurková omáčka z hovězího masa
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Chřestová polévka II.
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Knedlíčky ze strouhanky
Zapečený lilek s tuňákem
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek