Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní pečená kuřecí stehna
Karamelovo-ořechové řezy
Výborný kuskus
Celerová polévka II.
Segedínský guláš III.
Zapékané těstoviny s cuketou
Muffiny na více způsobů
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Jidáše - sádlové
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…