Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koložvárské zelí
Nejlepší bramborová kaše od babičky
Cuketové řezy
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Kakaovo-kokosové muffiny
Nektarinkový koláč
Koprová omáčka se žampiony
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše