Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…
Přesňáky s mákem
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Růžičková kapusta po indicku
Přesnídávka s ovocem a cuketou
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Sirup z rybízové šťávy
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše