• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • "Letní" buřty na pivu - z pánve
Napište svůj komentář k receptu

"Letní" buřty na pivu - z pánve

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 41
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 4
      ks špekáček nebo buřty
    • 1
      ks cibule žlutá, velká
    • 1
      ks červená cibule
    • 100
      g červená paprika
    • 1
      stroužek drcený česnek
    • olej nebo sádlo
    • 100
      ml kečup kvalitní
    • 100
      ml pivo - černé
    • 1
      lžička sojová omáčka
    • pepř mletý a sůl dle chuti
    • chilli papričky nebo pasta dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Cibule pokrájíme na plátky nebo klínky a na malém množství oleje osmažíme v rozpálené pánvi dosklovata.

RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!

2
Pak cibuli nahrneme ke straně a do pánve vložíme osmažit buřty z obou stran dozlatova, podélně přepůlené, se z vrchu udělanými zářezy.
3
Po osmažení buřtů přidáme rozvonět česnek, přisypeme na nudličky pokrájenou papriku, přilijeme kečup s pivem, sojovou omáčku, opepříme a zaklopíme.

RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!

4
Na mírném plameni podusíme asi 5 minut, případně dosolíme dle chuti. Sos by měl mít krémovou konzistenci.
5
Podáváme s čerstvým pečivem nebo chlebem, nebo na přepůlených minibagetkách, které můžeme před položením buřtů "vystlat"natrhaným salátem a po nandání dozdobit pokrájenou cibulkou.
6
Vychlazené pivo bude na zapití letních buřtů velmi, velmi vhodné :-)
7
Příprava je podstatně rychlejší než klasická příprava v troubě a navíc si v létě z kuchyně neuděláme peklo :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Buřty na pivu IV.

Buřty na pivu IV.

Pepanovy buřty k pivu

Pepanovy buřty k pivu

Buřty na pivu v briošce

Buřty na pivu v briošce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Salámy a šunky
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Červená paprika Chilli papričky Cibule Drcený česnek Kečup Olej Pepř mletý Pivo - černé Sojová omáčka Špekáček

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky se zelím

Halušky se zelím

Zapečená brokolice se žampiony

Zapečená brokolice se žampiony

Ananasová podkova

Ananasová podkova

Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné

Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné

Salát z červené řepy s křenem II.

Salát z červené řepy s křenem II.

Jednoduchý (nejen) rajský salát

Jednoduchý (nejen) rajský salát

Dort z OREO sušenek

Dort z OREO sušenek

Kapustová polévka s klobásou

Kapustová polévka s klobásou

Hráškový prívarok (přívarek)

Hráškový prívarok (přívarek)

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

201
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
41
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
13
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
9
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
8
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Deník Aha! 11.10.2025

Deník Aha! 11.10.2025

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Další doporučené recepty:

"Kroupoto" Kroupy s řepou (dýní)
"Kroupoto" Kroupy s řepou (dýní)
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Kýtová" omáčka
"Kýtová" omáčka
"Low Temperature" - Roastbeef
"Low Temperature" - Roastbeef
"Makové milouše" - bramborové placky s povidly
"Makové milouše" - bramborové placky s…
"Míša" roláda
"Míša" roláda
  • Recepty.cz
  • "Letní" buřty na pivu - z pánve
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact