• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Lehoučké těstoviny
Napište svůj komentář k receptu

Lehoučké těstoviny

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lehoučké těstoviny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      stroužek česnek
    • 100
      ml rostlinný olej
    • 6
      ks bazalka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička cukr
    • sýr
    • špagety nebo jakékoliv těstoviny
    • 5
      ks rajčata zbavených slupek a vnitřku

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme těstoviny dle návodu, mezi tím dáme do mixéru rajčata, česnek, olej, bazalku a umixujeme do hladka. Rozehřejeme pánev, do které tuto směs vlijeme, zahřejeme a přidáme uvařené těstoviny, promícháme, osolíme, opepříme a přidáme lžičku cukru.
2
Povaříme a na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocné těstoviny s cottage - salát nebo hlavní chod

Ovocné těstoviny s cottage - salát…

Sýrovo-šunkové těstoviny

Sýrovo-šunkové těstoviny

Zapečené těstoviny s rajčaty, klobáskou a balkánem

Zapečené těstoviny s rajčaty,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • bs | 8. 9. 2012 17:35

    dobré <3

  • rtchet | 8. 9. 2012 17:34

    hnus =-O

  • Lusinda | 19. 5. 2007 19:04

    Kvalitní olivový olej určitě nevadí a je fajn,že rajčata nejsou podušená(viz anonym),cukr stopro dávám také.Markét SKVĚLÉ!

  • englicka marketa | 28. 12. 2006 17:00

    věřte mi na 1 balení špaget je toho oleje akorát,a tím olejem jsem myslela olivový. tím se omlouvám že jsem to tam nenapsala,cukr pro to že rajčata jsou trochu nakyslá a to já nemus:o)))

  • Anonym | 28. 12. 2006 16:09

    Asi bych ta rajčátka udělala na pánvi bez mixování vybírání vnitřků a určitě bez cukru. Toho oleje by mohlo být taky podstatně míň.

  • Hedvika | 28. 12. 2006 15:05

    Také bych dala méně oleje a určitě dobrý olivový ,ale jinak výborné osvěžení pro organismus po těch 100% tucích v cukroví(to mi vstávaly vlasy hrůzou na hlavě,ale každý svého zdraví strůjce! ).Jen ouha ,nemám tu čerstvou bazalku,u nás v sámošce,co si říká hrdě supermarket, ji nevedou a já zaseju až na jaře:-))Teď,když nad tím přemýšlím,možná na ten balík těstovin je jedno deci oleje akorát a pokud to není nějaký olejový paskvil, tak nám to i prospěje.

  • Zdena z JM | 28. 12. 2006 10:20

    Proč dávat do všeho tolik oleje?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Vaření Mixování Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cukr Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Špagety Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čočka na slanině

Čočka na slanině

Jogurtový dort s jahodami

Jogurtový dort s jahodami

Bábovka MARGOT

Bábovka MARGOT

Pečená zelenina na lžíci oleje

Pečená zelenina na lžíci oleje

Kořeněné pečené kuře s pečenými bramborami

Kořeněné pečené kuře s pečenými…

Hřibová čalamáda tety Liduš

Hřibová čalamáda tety Liduš

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a výborný

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…

Kachna s nádivkou - nejen velikonoční

Kachna s nádivkou - nejen velikonoční

Vegetariánské špízy s feta sýrem na grilu

Vegetariánské špízy s feta sýrem na…

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

33
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
30
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
29
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
22
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
22
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Lehoučké těstoviny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact