Oblíbené lečo z rajčat a papriky doplněné o mleté maso, mrkev a brambory. Nechybí ani vejce, petrželka a bazalka. Jednoduchá a rychlá večeře vás skvěle zasytí, zvlášť když si k ní dáte krajíc dobrého čerstvého chleba.
RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!
RADA: Máte velkou úrodu zeleniny a nevíte, co s ní? Zamrazte ji!
Lečo s rybou
Zapečené lečo
Lečo s uzeným masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Křenová omáčka
Šlehačková roláda II.
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Karamelové řezy od Gizky
Sýrová pomazánka s česnekem III.
Tradiční sodový chléb - Soda Bread
Kuřecí závitek s nivou
Dresing
Bylinkový olej
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Husí vývar s těstovinami
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Nejlepší bramborové knedlíky
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…