Rychlou večeři vykouzlíte snadno jen z toho, co máte zrovna v lednici. Ochutnejte třeba zeleninové lečo s klobásou, fazolemi a voňavou majoránkou.
RADA: Zkuste i pravé maďarské lečo
Ratatouille
Ratatouille s bramborami
Klasické lečo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořechové pusinky
Ďábelské fazole
Olejové koláčky naší babičky
Náš domácí štrúdl
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Zapečené brambory 2
Chléb pečený v kastrolu
Zelňačka III.
Špenátovo-vločková polévka
Pravý segedínský guláš
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem