Rychlou večeři vykouzlíte snadno jen z toho, co máte zrovna v lednici. Ochutnejte třeba zeleninové lečo s klobásou, fazolemi a voňavou majoránkou.
RADA: Zkuste i pravé maďarské lečo
Ratatouille
Ratatouille s bramborami
Klasické lečo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Třešňový koláč z podmáslí
Rajská omáčka, která se musí povést
Nivové placičky
Chlebové "lasagne"
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Fazolky s Nivou
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Pravý segedínský guláš
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem