Rychlou večeři vykouzlíte snadno jen z toho, co máte zrovna v lednici. Ochutnejte třeba zeleninové lečo s klobásou, fazolemi a voňavou majoránkou.
RADA: Zkuste i pravé maďarské lečo
Ratatouille
Ratatouille s bramborami
Klasické lečo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z červené řepy II.
Nivová pomazánka s mascarpone
Králičí ragú
Cizrnová pánev
Tažený štrůdl (závin)
Perník s kokosem
Kořeněný patizon v těstíčku
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Krémová kukuřičná polévka
Restované žampiony s bramborami a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…