Rychlou večeři vykouzlíte snadno jen z toho, co máte zrovna v lednici. Ochutnejte třeba zeleninové lečo s klobásou, fazolemi a voňavou majoránkou.
RADA: Zkuste i pravé maďarské lečo
Ratatouille
Ratatouille s bramborami
Klasické lečo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ženevské řezy
Kuře na soli
Tvarohové kobližky
Výživný chléb pro domácí pekárnu
Jahodová zmrzlina II.
Silná česneková pomazánka na…
"Sloppy Joes" - zapečený sendvič
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
Švestkové šátečky s povidly
Pórková polévka s fazolemi a toasty
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…