Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Kuře dušené na rajčatech a cibuli
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Zelný salát s koprem
Valašská zelňačka s houbami
Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou
Koláčky ze 100% tuku
Šlehačkový koláč s jablky
Maso na gril nebo do trouby v…
Dýňový koláč s polevou
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek