Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Jahodový patrový dort
Kapr na česneku - Balkán
Linecký tvarohový koláč
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Smaženky s mladými cuketami
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Knedlíky z rýžové mouky
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek