Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Celerový salát s ananasem
Dýňový prívarok
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Mexická zeleninová polévka
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Rychlé kuře s bramborem
Kořeněné špízy s pórkem
Přesnídávka s ovocem a cuketou
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek