Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Ženevské řezy
Těstovinový salát s tuňákem IV.
Zapečené brambory se šlehačkou
Bramborové knedlíky plněné cibulovo…
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Almnüsse (smažené koblížky)
Kuřecí kari se žampiony a zeleninou
Hrachová polévka
Smetanové fleky se zelím
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake