Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Křenová pomazánka na jednohubky
Tvarohová pomazánka s ředkvičkami
Buchta z mléka
Kapsy se zeleninou ala svíčková
Lehký těstovinový salát s cherry…
Nové brambory s česnekem
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Jáhlové muffiny
Masová minutka s řapíkatým celerem
Halušky s brynzou a slaninou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake