• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Laskonky II.
Napište svůj komentář k receptu

Laskonky II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Laskonky II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g cukr krystal jemný
    • 170
      g bílek
    • 100
      g moučkový cukr
    • 200
      g kokos strouhaný

Postup přípravy receptu

1
150 g krystalu svaříme na nit.
2
Bílky ušleháme se zbylým krystalem, po částech přidáme svařený cukr a lehce vmícháme moučku smíchanou s kokosem.
3
Lžící rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech z hmoty placičky a usušíme ve velmi mírné troubě (ke konci můžeme troubu pootevřít).
4
Po vychladnutí plníme krémem, který máme rádi (např. kávový nebo oříškový).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Laskonky III.

Laskonky III.

Laskonky pravých Labužníků

Laskonky pravých Labužníků

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lidka Kábrtová | 20. 9. 2005 11:28

    V jakém množství vody svaříme ten cukr?

  • Kuchařka on-line | 20. 9. 2005 09:04

    SNĚHOVÉ: slabě 100-110 °C 25-30 min. podle síly pečiva, dosušit. Viz. článek JAK NA PEČENÍ MOUČNÍKŮ A PEČIVA: http://recepty.atlas.cz/zajimavost.asp?id_zajimavost=JNMOCMQ9

  • Marketa | 20. 9. 2005 03:58

    Mirna trouba je velmi mlhavy pojem - je to 100, 120 ci 150 stupnu? Taky by bylo uzitecne napsat jak asi dlouho peci/susit - 15 minut ci hodinu, kdo vi?Recept se zda byt prima, skoda jen ze chybi lepsi instrukce.

  • Jana z VM | 23. 3. 2005 11:00

    Máte to teda v tom Německu těžké... Já sice hodně a hodně peču, ale laskoňky od té doby, co jsou k dostání polotovary velice dobré a drobné, tak je pouze naplním výborným krémem a mám po starostech. Ony se, totiž , laskonky nepečou moc dobře, musí se sušit a když nejsou dobře našlehané, tak se roztíkají. Moje maminka je dělalaa mám na to doma dřevěnou formu, ale je jednodušší laskonky koupit.. Vždyť určitě jezdíte na návštěvu do ČR, tak si je někdy kupte, mají celkem dlouhou záruční dobu!!

  • Jana Ehnes | 22. 3. 2005 20:34

    Vidim, ze nejsem sama, kdo v Nemecku zatouzil po laskonkach. Doufam, ze se mi podari

  • Patrick Schmitt | 12. 9. 2004 11:56

    Nevím, jestli dělám neco špatně, ale mě se to s tímto receptem jestě nikdy nepovedlo. U mě se to vždy rozteče... Normálně bych zašel do cukrárny a bylo by, ovšem v SRN to bohužel nejde. :-(

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krystal Kokos Moučkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí rolky se zeleninou

Krůtí rolky se zeleninou

Béřovický králík

Béřovický králík

Starodávné buchty

Starodávné buchty

Turecká pomazánka z lilku

Turecká pomazánka z lilku

Mrkvový dort s mandlemi

Mrkvový dort s mandlemi

Křenová pomazánka k tyčinkám

Křenová pomazánka k tyčinkám

Kuřecí nudličky pro labužníky

Kuřecí nudličky pro labužníky

Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)

Cereální hruškový / jablečný závin …

Červené zelí s jablky

Červené zelí s jablky

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Jednoduchý pečený losos
Jednoduchý pečený losos
14
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Lela po operaci synka (6 měsíců): Konečně dobré zprávy!

Lela po operaci synka (6 měsíců): Konečně dobré zprávy!

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Laskonky II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact