• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Laskonky II.
Napište svůj komentář k receptu

Laskonky II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Laskonky II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g cukr krystal jemný
    • 170
      g bílek
    • 100
      g moučkový cukr
    • 200
      g kokos strouhaný

Postup přípravy receptu

1
150 g krystalu svaříme na nit.
2
Bílky ušleháme se zbylým krystalem, po částech přidáme svařený cukr a lehce vmícháme moučku smíchanou s kokosem.
3
Lžící rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech z hmoty placičky a usušíme ve velmi mírné troubě (ke konci můžeme troubu pootevřít).
4
Po vychladnutí plníme krémem, který máme rádi (např. kávový nebo oříškový).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Laskonky III.

Laskonky III.

Laskonky pravých Labužníků

Laskonky pravých Labužníků

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lidka Kábrtová | 20. 9. 2005 11:28

    V jakém množství vody svaříme ten cukr?

  • Kuchařka on-line | 20. 9. 2005 09:04

    SNĚHOVÉ: slabě 100-110 °C 25-30 min. podle síly pečiva, dosušit. Viz. článek JAK NA PEČENÍ MOUČNÍKŮ A PEČIVA: http://recepty.atlas.cz/zajimavost.asp?id_zajimavost=JNMOCMQ9

  • Marketa | 20. 9. 2005 03:58

    Mirna trouba je velmi mlhavy pojem - je to 100, 120 ci 150 stupnu? Taky by bylo uzitecne napsat jak asi dlouho peci/susit - 15 minut ci hodinu, kdo vi?Recept se zda byt prima, skoda jen ze chybi lepsi instrukce.

  • Jana z VM | 23. 3. 2005 11:00

    Máte to teda v tom Německu těžké... Já sice hodně a hodně peču, ale laskoňky od té doby, co jsou k dostání polotovary velice dobré a drobné, tak je pouze naplním výborným krémem a mám po starostech. Ony se, totiž , laskonky nepečou moc dobře, musí se sušit a když nejsou dobře našlehané, tak se roztíkají. Moje maminka je dělalaa mám na to doma dřevěnou formu, ale je jednodušší laskonky koupit.. Vždyť určitě jezdíte na návštěvu do ČR, tak si je někdy kupte, mají celkem dlouhou záruční dobu!!

  • Jana Ehnes | 22. 3. 2005 20:34

    Vidim, ze nejsem sama, kdo v Nemecku zatouzil po laskonkach. Doufam, ze se mi podari

  • Patrick Schmitt | 12. 9. 2004 11:56

    Nevím, jestli dělám neco špatně, ale mě se to s tímto receptem jestě nikdy nepovedlo. U mě se to vždy rozteče... Normálně bych zašel do cukrárny a bylo by, ovšem v SRN to bohužel nejde. :-(

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krystal Kokos Moučkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprová omáčka

Koprová omáčka

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

bramborový salát bavorský

bramborový salát bavorský

Focaccia s olivami a rozmarýnem

Focaccia s olivami a rozmarýnem

Pomerančový džem (marmeláda)

Pomerančový džem (marmeláda)

Hřibová čalamáda tety Liduš

Hřibová čalamáda tety Liduš

Kuře na bazalce

Kuře na bazalce

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Brokolicová polévka

Brokolicová polévka

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
17
Míša řezy
Míša řezy
16
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Baklava s ořechy
Baklava s ořechy

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Útok Kateřiny Brožové na Jílkovou: „Míše dnes asi přeskočilo, nebo má upito!“

Útok Kateřiny Brožové na Jílkovou: „Míše dnes asi přeskočilo, nebo má upito!“

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Laskonky II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact