• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Langoše po maďarsku
Napište svůj komentář k receptu

Langoše po maďarsku

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
2.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Langoše po maďarsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hladká mouka
    • 1
      kelímek bílý jogurt
    • 1
      lžička sůl
    • 0,50
      balení prášek do pečiva
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      dl mléko
    • 25
      g droždí
    • 1
      lžička cukr
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

1
Z droždí, cukru a trochy mléka zaděláme kvásek a necháme vzejít. Pak vmícháme osolenou mouku s práškem do pečiva, přidáme rozmíchaný jogurt se zbytkem mléka a olej. Vypracujeme hladké těsto, které na 24 hodin uložíme do většího mikrotenového sáčku do lednice.
2
Druhý den těsto vyjmeme, rozdělíme na dílky, vytahujeme je do tvaru pánvičky a na rozpáleném oleji smažíme po obou stranách.
3
Horké langoše potřeme ostrým kečupem a sypeme strouhaným sýrem, nebo potřeme horkou vodou s rozehřátým máslem a utřeným česnekem a opět sypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houby po maďarsku

Houby po maďarsku

Krkovička po maďarsku

Krkovička po maďarsku

Bůček po maďarsku

Bůček po maďarsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • betima | 10. 4. 2014 08:36

    Děkuji za recept,konečně je to ten pravý a vnoučata se můžou utlouct. Vláčný a nadýchaný. <:-)

  • fadsfasf | 26. 2. 2013 20:04

    Vynikající, nejlepší langoše! Krásně nadýchané!

  • Lenka Dohnalová | 21. 3. 2008 14:46

    Vyzkoušela jsem mnoho receptů na langoše a tenhle hodnotím jako naprosto nej nej nej. Já je sice nenechávám v lednici a po vykynutí je hned smažím (nikdy si na ně nevtzpomenu den předem), ale jsou přesto naprosto dokonalé a výborné. Po usmažení jsou měkoučké a mnohem křehčí než jiné, které jsem zkoušela.

  • Věra Novotná | 11. 12. 2006 12:28

    Já dělám langoše pouze podle receptu Langoše - expres a ještě mě nikdy nezklamaly. Vyzkoušejte, nebudete litovat.

  • Zdena z JM | 11. 12. 2006 09:46

    Já dělám langoše úplně jinak a myslím ,že jednodušeji:na 1/2 l mléka dám 1 kostku droždí+špetku cukru,aby droždí lépe vzešlo a hladkou mouku přidávám dle potřeby,až vznikne krásně hladké nelepivé těsto.Samozřejmě,že ho mírně osolím.Zadělávám v elektrickém robotu.Nechám kynout asi tak hodinku a hned smažím langoše.I tohle těsto vydrží v lednici několik dní.

  • Hana Rožníčková | 11. 12. 2006 09:37

    Gabčo, možná jedna vychytávka - já se nikdy ( skoro ) neřídím množstvím mléka ( tekutin ). Každá mouka saje jinak a každá použijeme třeba jiný jogurt, takže já přilévám dle potřeby, těsto jsem řídké neměla. Ale vlastně co je řídké, to je široký pojem. Nám tento recept chutnal nejvíc. Gabčo nenech se odradit, blbá zkušenost - taky zkušenost.

  • Gábina Houšková | 11. 12. 2006 09:29

    Hanko, já jsem to také zadělávala el. metlami. Vy jste měla také to těsto tak řídké? Do sáčku jsem to dávala podle návodu v receptu. Langoše jsem taky vytahovala naolejovanýma rukama, ale šlo to dost špatně. Máte někdo lepší zkušenosti s jiným receptem na langoše?

  • Hana Rožníčková | 11. 12. 2006 08:54

    Gábino, já jsem to dala do lednice v té míse ve které jsem je zadělávala, nevidím důvod proč to dávat do sáčku. Já jsem s těstem opravdu neměla problém, zadělávala jsem to elektr. metlama, a to jsem dala větší balení jogurtu, jelikož tady není uvedené množství. Nám to moc chutnalo a vytahovala jsem to namočenýma rukama v oleji.

  • Gábina Houšková | 11. 12. 2006 08:25

    Tak jsem je vyzkoušela o víkendu, jogurt jsem dala malý. V pátek jsem zadělala těsto, ale přišlo mi strašně lepivé, dost těžko šlo přemístit z mísy do sáčku. Dala jsem ho do lednice do druhého dne. V sobotu jsem se šla podívat, jak to vypadá a málem mě kleplo, protože těsto částečně vyteklo ze sáčku do lednice. Tvarovat vůbec nešlo, jen s velkým úsilím jsem dávala kousky smažit na pánev. Práce hrozná, pořád jsem se musela přemlouvat, jestli to mám dodělat nebo rovnou vyhodit. Nakonec jsem to dosmažila všechno. Chuťově byly dobré, ale ta hrozná práce s těstem za to nestojí. Příště vyzkouším jiné těsto.

  • Gábina Houšková | 8. 12. 2006 10:09

    Jogurt se dává malý - 150g nebo velký 500g?

  • Anonym | 7. 12. 2006 20:56

    Teda, to moje těsto bylo taky moc řídké... tak jsem přidala mouku (dala jsem tam vlastně i trochu víc droždí, protože mu končila trvanlivost, což většinou znamená horší kynutí)... udvidíme, co bude zítra

  • Hana Rožníčková | 18. 10. 2006 19:17

    Já mám vyzkoušené tyto langoše a jsou výborné, vlastně to kyne v lednici.Moc jsem tomu nevěřila, ale je to tak.Těsto jsem měla v lednici 3 dny a vždy dokynulo a bylo pořád dobré.

  • jana bazlerova | 18. 9. 2006 21:14

    plosim dnes sem je delala a nevim jak je vytahovat ,mirne mi testo teklo bylo moc ridke ??

  • Olča | 30. 1. 2006 07:47

    Výborné, příště musím udělat z dvojnásobné dávky, abych si jich taky užila.

  • marcel d | 17. 1. 2006 16:58

    Jsou skvělí! Ten jogurt v nich jim dodává vláčnost. Kupovaným se to nevyrovná jsou skvělí!

  • Sarka xxx | 10. 1. 2005 11:29

    vyzkoušela jsem moc dobré jako koupené

  • Petra | 27. 11. 2004 22:58

    VYBORNE !!! VLACNE A KYPRE !!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr Droždí Hladká mouka Mléko Prášek do pečiva Rostlinný olej Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hranolky

Hranolky

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Rychlé ořechové řezy s pudinkem

Rychlé ořechové řezy s pudinkem

Výborná chlebíčková pomazánka

Výborná chlebíčková pomazánka

Dunajské vlny s třešněmi

Dunajské vlny s třešněmi

Pizza z rohlíků

Pizza z rohlíků

Treska v krustě

Treska v krustě

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Bazalková pasta / pesto

Bazalková pasta / pesto

Doporučujeme

40 minut
Ostrokyselá čínská polévka

Ostrokyselá čínská polévka

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Poslední sledované recepty

40
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
33
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
31
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
29
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
Teplé saláty: Dokonalá porce vitaminů a chutí, která vás zasytí a potěší v chladných dnech
Teplé saláty: Dokonalá porce vitaminů a chutí,…
Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká iluze, kterou můžete klidně i zapálit
Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká…
Báječné horké nápoje, které vás zahřejí na duši i na jazyku
Báječné horké nápoje, které vás zahřejí na duši i…
Vyrobte si adventní kalendář: Rychlé nápady, z čeho je vyrobit i čím je naplnit
Vyrobte si adventní kalendář: Rychlé nápady, z…
AHA.cz Rolins totálně propadla, dcera vzkazuje: Nikdy zpěvačka nebudu!

Rolins totálně propadla, dcera vzkazuje: Nikdy zpěvačka nebudu!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Kvíz: Zvládli byste maturitu z literatury? Otestujte se, zda by to bylo za jedna nebo s odřenýma ušima

Kvíz: Zvládli byste maturitu z literatury? Otestujte se, zda by to bylo za jedna nebo s odřenýma ušima

Ženy.cz Fenomény roku 2025 aneb Co je nahoře, domovní bratře?

Fenomény roku 2025 aneb Co je nahoře, domovní bratře?

Blesk.cz Nemocný Hezucký z nemocnice: »Vysílám ze záhrobí!« Syn mu položil mrazivou otázku…

Nemocný Hezucký z nemocnice: »Vysílám ze záhrobí!« Syn mu položil mrazivou otázku…

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se dožívají nejdelšího věku! Jste mezi nimi?

5 znamení zvěrokruhu, která se dožívají nejdelšího věku! Jste mezi nimi?

  • Recepty.cz
  • Langoše po maďarsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact