• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Langoše po maďarsku
Napište svůj komentář k receptu

Langoše po maďarsku

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
2.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Langoše po maďarsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hladká mouka
    • 1
      kelímek bílý jogurt
    • 1
      lžička sůl
    • 0,50
      balení prášek do pečiva
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      dl mléko
    • 25
      g droždí
    • 1
      lžička cukr
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

1
Z droždí, cukru a trochy mléka zaděláme kvásek a necháme vzejít. Pak vmícháme osolenou mouku s práškem do pečiva, přidáme rozmíchaný jogurt se zbytkem mléka a olej. Vypracujeme hladké těsto, které na 24 hodin uložíme do většího mikrotenového sáčku do lednice.
2
Druhý den těsto vyjmeme, rozdělíme na dílky, vytahujeme je do tvaru pánvičky a na rozpáleném oleji smažíme po obou stranách.
3
Horké langoše potřeme ostrým kečupem a sypeme strouhaným sýrem, nebo potřeme horkou vodou s rozehřátým máslem a utřeným česnekem a opět sypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houby po maďarsku

Houby po maďarsku

Krkovička po maďarsku

Krkovička po maďarsku

Bůček po maďarsku

Bůček po maďarsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • betima | 10. 4. 2014 08:36

    Děkuji za recept,konečně je to ten pravý a vnoučata se můžou utlouct. Vláčný a nadýchaný. <:-)

  • fadsfasf | 26. 2. 2013 20:04

    Vynikající, nejlepší langoše! Krásně nadýchané!

  • Lenka Dohnalová | 21. 3. 2008 14:46

    Vyzkoušela jsem mnoho receptů na langoše a tenhle hodnotím jako naprosto nej nej nej. Já je sice nenechávám v lednici a po vykynutí je hned smažím (nikdy si na ně nevtzpomenu den předem), ale jsou přesto naprosto dokonalé a výborné. Po usmažení jsou měkoučké a mnohem křehčí než jiné, které jsem zkoušela.

  • Věra Novotná | 11. 12. 2006 12:28

    Já dělám langoše pouze podle receptu Langoše - expres a ještě mě nikdy nezklamaly. Vyzkoušejte, nebudete litovat.

  • Zdena z JM | 11. 12. 2006 09:46

    Já dělám langoše úplně jinak a myslím ,že jednodušeji:na 1/2 l mléka dám 1 kostku droždí+špetku cukru,aby droždí lépe vzešlo a hladkou mouku přidávám dle potřeby,až vznikne krásně hladké nelepivé těsto.Samozřejmě,že ho mírně osolím.Zadělávám v elektrickém robotu.Nechám kynout asi tak hodinku a hned smažím langoše.I tohle těsto vydrží v lednici několik dní.

  • Hana Rožníčková | 11. 12. 2006 09:37

    Gabčo, možná jedna vychytávka - já se nikdy ( skoro ) neřídím množstvím mléka ( tekutin ). Každá mouka saje jinak a každá použijeme třeba jiný jogurt, takže já přilévám dle potřeby, těsto jsem řídké neměla. Ale vlastně co je řídké, to je široký pojem. Nám tento recept chutnal nejvíc. Gabčo nenech se odradit, blbá zkušenost - taky zkušenost.

  • Gábina Houšková | 11. 12. 2006 09:29

    Hanko, já jsem to také zadělávala el. metlami. Vy jste měla také to těsto tak řídké? Do sáčku jsem to dávala podle návodu v receptu. Langoše jsem taky vytahovala naolejovanýma rukama, ale šlo to dost špatně. Máte někdo lepší zkušenosti s jiným receptem na langoše?

  • Hana Rožníčková | 11. 12. 2006 08:54

    Gábino, já jsem to dala do lednice v té míse ve které jsem je zadělávala, nevidím důvod proč to dávat do sáčku. Já jsem s těstem opravdu neměla problém, zadělávala jsem to elektr. metlama, a to jsem dala větší balení jogurtu, jelikož tady není uvedené množství. Nám to moc chutnalo a vytahovala jsem to namočenýma rukama v oleji.

  • Gábina Houšková | 11. 12. 2006 08:25

    Tak jsem je vyzkoušela o víkendu, jogurt jsem dala malý. V pátek jsem zadělala těsto, ale přišlo mi strašně lepivé, dost těžko šlo přemístit z mísy do sáčku. Dala jsem ho do lednice do druhého dne. V sobotu jsem se šla podívat, jak to vypadá a málem mě kleplo, protože těsto částečně vyteklo ze sáčku do lednice. Tvarovat vůbec nešlo, jen s velkým úsilím jsem dávala kousky smažit na pánev. Práce hrozná, pořád jsem se musela přemlouvat, jestli to mám dodělat nebo rovnou vyhodit. Nakonec jsem to dosmažila všechno. Chuťově byly dobré, ale ta hrozná práce s těstem za to nestojí. Příště vyzkouším jiné těsto.

  • Gábina Houšková | 8. 12. 2006 10:09

    Jogurt se dává malý - 150g nebo velký 500g?

  • Anonym | 7. 12. 2006 20:56

    Teda, to moje těsto bylo taky moc řídké... tak jsem přidala mouku (dala jsem tam vlastně i trochu víc droždí, protože mu končila trvanlivost, což většinou znamená horší kynutí)... udvidíme, co bude zítra

  • Hana Rožníčková | 18. 10. 2006 19:17

    Já mám vyzkoušené tyto langoše a jsou výborné, vlastně to kyne v lednici.Moc jsem tomu nevěřila, ale je to tak.Těsto jsem měla v lednici 3 dny a vždy dokynulo a bylo pořád dobré.

  • jana bazlerova | 18. 9. 2006 21:14

    plosim dnes sem je delala a nevim jak je vytahovat ,mirne mi testo teklo bylo moc ridke ??

  • Olča | 30. 1. 2006 07:47

    Výborné, příště musím udělat z dvojnásobné dávky, abych si jich taky užila.

  • marcel d | 17. 1. 2006 16:58

    Jsou skvělí! Ten jogurt v nich jim dodává vláčnost. Kupovaným se to nevyrovná jsou skvělí!

  • Sarka xxx | 10. 1. 2005 11:29

    vyzkoušela jsem moc dobré jako koupené

  • Petra | 27. 11. 2004 22:58

    VYBORNE !!! VLACNE A KYPRE !!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr Droždí Hladká mouka Mléko Prášek do pečiva Rostlinný olej Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře na česneku

Kuře na česneku

Zmrzlinové palačinky s lesním ovocem

Zmrzlinové palačinky s lesním ovocem

Jarní salát - vitamínová bomba

Jarní salát - vitamínová bomba

bramborový salát bavorský

bramborový salát bavorský

Nízká čokoládová buchta

Nízká čokoládová buchta

Prominentní rýže

Prominentní rýže

Drůbeží játra se zeleninovou rýží

Drůbeží játra se zeleninovou rýží

Filety po italsku

Filety po italsku

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Doporučujeme

60 minut
Pečené brambory s brynzou a slaninou

Pečené brambory s brynzou a slaninou

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

34
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
18
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
17
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
AHA.cz Lenka Filipová v kritickém stavu: Rychlý převoz do nemocnice!

Lenka Filipová v kritickém stavu: Rychlý převoz do nemocnice!

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Zpěvačka Katy Perry na noční prohlídce Prahy: Prošmejdila orloj a dopřála si řízek!

Zpěvačka Katy Perry na noční prohlídce Prahy: Prošmejdila orloj a dopřála si řízek!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

  • Recepty.cz
  • Langoše po maďarsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact