• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lahodný čokoládový krém na dorty
Napište svůj komentář k receptu

Lahodný čokoládový krém na dorty

autor: aktija
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lahodný čokoládový krém na dorty
Lahodný čokoládový krém na dorty
Lahodný čokoládový krém na dorty
Lahodný čokoládový krém na dorty
Lahodný čokoládový krém na dorty
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks smetana ke šlehání
    • 2
      lžíce cukr
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 100
      g čokoláda na vaření
    • 1
      ks máslo
    • ztužený tuk kousek (1-2 cm)

Postup přípravy receptu

1
Na páře si svaříme smetany s cukrem, solamylem a čokoládou v hustý pudink, potom povrch pocukrujeme a necháme vychladnout (je to proto, aby se neudělal škraloup). Kousek ztuženého tuku si rozpustíme a vychladíme. Do chladného pudinku pomalu vešleháme na malé kousky nakrájené máslo a tuk. Podle chuti můžeme krém ještě přisladit. Krému je hodně, krásně vystačí na velký dorti na dozdobení.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vanilkový a kakaový krém na dorty, řezy, věnečky

Vanilkový a kakaový krém na dorty,…

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Banánový krém - poháry, dezerty, dorty...

Banánový krém - poháry, dezerty,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vláďa | 12. 6. 2015 17:37

    Nevím asi lednička?

  • Hana | 15. 12. 2014 19:29

    ahoj, napište mi jak šleháte asi ručně nebo snad i elektrickým šlehačem? díky

  • Bára | 3. 9. 2014 12:33

    Dobrý den, pudink mi nechce ztuhnout, kde je problém, nevíte? Díky za odpověď :-)

  • Mája | 5. 8. 2014 10:55

    Opravdu výborný... a zvládla jse,m ho i já, jako totální anticukrářka :D :-))) fakt jak šlehaajda :-)) doporučuji všem ;-)

  • Nikča | 3. 7. 2014 20:55

    Krém je naprosto luxusnííí :) dorty budu dělat jen sním :) :-)

  • kubik | 10. 5. 2014 20:06

    Ahoj, chtel jsem se zeptat, jestli by slo do toho kremu pridat jeste kousky bananu nebo jestli si myslite, ze by to nejspise chutnalo spatne ? Dekuji za odpoved :)

  • Petra | 23. 10. 2013 16:37

    Pro příště dám víc čokolády, to máslo uplně přebilo chuť čokolády takže já jsem spokojená tak na půl :-!

  • Verča | 27. 9. 2013 17:36

    Ahoj, já jsem to upravila a dala jsem 2 másla a 200g čokolády, je to tužší a je toho víc 8-)

  • Verča | 27. 9. 2013 17:35

    Ahoj, šlehačka má 31%

  • TheDoriana | 20. 3. 2013 15:27

    supr děkuju moc :) :-) ;-)

  • kykiryki | 20. 3. 2013 12:04

    Vezmete větší a menší hrnec, do většího dáte trochu vody tak, aby po vložení ten menší neplaval. Vodu přivedete k varu, vložíte menší hrnec (mně se lépe osvědčila skleněná nebo nerez miska, i hrnec ale poslouží) a v něm svaříte dané ingredience.

  • TheDoriana | 19. 3. 2013 23:29

    chtěla sem se zeptat jelikož jsme nezkušená kuchařka jako to přesně udělat Svařit nad párou ? a je to :-\

  • Bára | 9. 3. 2013 12:18

    Ano, mně se podařilo položit na něj fondán a chuťově je ten krém taky super :)

  • Pavel | 30. 11. 2012 13:50

    Chtěl bych se zeptat zda se dá použít pod fondán?? (ztuhne v lednici, nebo je pořád měkký?)

  • Stáňa | 25. 9. 2012 18:19

    Prosím, může se svařit šlehajda na sporáku na malý výkon než na páře? Děkuji moc

  • Daniela | 9. 9. 2012 13:06

    Mam to:)

  • viky | 24. 8. 2012 13:16

    dobre to visera neeeeeeeeeeeeeeeee trosku je to dobre Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page. Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

  • Daniela | 16. 7. 2012 09:44

    Jaky obsah ma slehacka prosim? Ziju v zahranici a tak nevim..

  • Bopik | 4. 6. 2012 11:15

    vynikající krém, měl velký úspěch. Krému vystačilo na natření vevnitř i nahoře a okrajích, ale na ozdobení zdobičkou už ne :( Ale byl opravdu výborný, příště udělám 1 a 1/2 dávky. Mj. tuk jsem nedávala, jen máslo

  • Mirek | 25. 5. 2012 16:05

    Nejsem sice autor receptu, ale myslím, že lze ten tuk nahradit ještě dalším máslem (ba dokonce to bude i lepší)

  • Drahunkas
    Drahunkas | 25. 5. 2012 15:08

    Musí tam být k tomu máslu i ten tuk?? Drahuška :-)

  • Verča | 18. 5. 2012 15:44

    Dnes jsem udělala krém na dort a nemá chybu. Chutná jako pařížská šlehačka. Už ho mám zapsaný v kuchařce na příště.

  • marie29 | 23. 2. 2012 12:54

    Úžasný krém.. pařížská chuť.. plnila jsem jím čokoládový dort a měl velký úspěch.Díky za recept :-)

  • Lucie | 21. 7. 2011 18:45

    Dneska jsem dělala vaš krém je moc dobrý pochutnali jsme si uz u neho zustanu moc děkuji

  • ivana | 27. 4. 2011 09:19

    výborný dnes pro velký uspch peču znova.

  • Zuzimira | 28. 3. 2011 11:30

    delikatesa

  • Kamyla
    Kamyla | 26. 3. 2011 14:25

    Tenhle krém je opravdu výborný. Chutná jako pařížská šlehačka, jen se nemusí čekat několik hodin na dodělání. Bomba :-P !

  • Jajda | 14. 2. 2011 12:00

    Krém je super a je skvělé,že se dá víceméně použít hned a nemusí se čekat do druhého dne. Já jsem dala jen míň másla,aby to bylo více šlehačkovitější než máslové ;-)

  • Monika | 7. 2. 2011 22:00

    Tak ten krém je fakt luxusní O:-) Výbornej!!!

  • recepty73
    recepty73 | 17. 10. 2010 16:03

    1*-velmi oblíbený

  • Mirka P. | 5. 7. 2010 15:49

    1 smetana na šlehání 200-250 ml, 1 máslo 250 g.

  • Apina Hrbek | 5. 7. 2010 14:15

    Mohl by mi nekdo rici jak velke jsou smetany ktere zde pouzivate a kolik je 1 maslo? Ziji v zahranici a tak nemam predstavu. Dekuji.

  • Lucie Suchá | 30. 6. 2010 23:17

    Je vážně skvělý ! Dávám 1 !

  • Dede . | 24. 3. 2008 14:32

    Krém je vynikajúci,použila som ho na naplnenie torty.Naozaj je lahodný.

  • jaroslav sagan | 23. 12. 2007 15:58

    Dory den! akurat su vianoce.. taky vyborny krem!! palce oblizes! vdaka za recept!!

  • jitka | 6. 11. 2007 14:00

    Krém je výborný,také ho dělám často.Svařené ingredience nechávám v lednici přes noc a druhý den krém dodělávám.

  • Margita | 17. 5. 2006 17:56

    Ďakujem za recept, určite vyskúšam. Dlho hľadám nejakú dobrú plnku a táto vyzerá ozaj dobre. Dám vedieť. Tiež by som bola zato, keby niekto napísal dobrý recept na čokoládovú polevu na dorty, resp. iné dobré polevy. Vopred díky.

  • jitka Mal. | 16. 5. 2006 18:56

    10-15 min. než se svaří šlehačka v hustý pudink, potom asi tak 30min. než hmota vystydne, ale dá se urychlit tím, že ji budete šlehat do schladnutí a závěr vešlehání másla už je tak 5min. Takže tu necelou hodinku. Ale jak jsem psala pokud hmotu si zchladíte šleháním vyjde vás to na 1/2 hod. Ale je to opravdu jen orientační, já si dělám krém vždycky den dopředu, takže u toho nijak nespěchám.

  • Alena Okrouhlická | 16. 5. 2006 18:03

    Mohla byste prosím napsat přibližnou dobu přípravy? Předem děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Krémy & pudingy & zmrzlina Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr Máslo Smetana ke šlehání Solamyl (bramborový škrob) Ztužený tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fenyklový salát

Fenyklový salát

Cuketová polévka se salámem

Cuketová polévka se salámem

Luxus řez

Luxus řez

Pražené mandle

Pražené mandle

Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

Čokoládové suflé

Čokoládové suflé

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Brokolice nebo květák na italský způsob - zapečený

Brokolice nebo květák na italský…

Sněhové dortíky z hrníčků

Sněhové dortíky z hrníčků

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

531
Drobenkový kakaový koláč s tvarohem
Drobenkový kakaový koláč…
36
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem II.
Tvarohové knedlíky s…
36
Zapečené brambory s kuřecím masem
Zapečené brambory s…
25
Kuřecí prsa Caprese
Kuřecí prsa Caprese
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Hvězdní šéfkuchaři »na nože«? Punčochář o Pohlreichovi: Za tohle mě asi zabije, ale…

Hvězdní šéfkuchaři »na nože«? Punčochář o Pohlreichovi: Za tohle mě asi zabije, ale…

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Lahodné profiteroles
Lahodné profiteroles
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Lahodné vafle
Lahodné vafle
Lahodný Margot dort / řez
Lahodný Margot dort / řez
Lahodný roládový moučník
Lahodný roládový moučník
Lahodný salát s uzeným lososem
Lahodný salát s uzeným lososem
  • Recepty.cz
  • Lahodný čokoládový krém na dorty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact