• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Labužnický bramborák
Napište svůj komentář k receptu

Labužnický bramborák

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Labužnický bramborák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřová plec
    • 500
      g vepřová játra
    • 150
      g slanina
    • 200
      g cibule
    • 1
      ks feferonka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka chilli
    • 300
      g sádlo
  • Na ozdobu
    • 1
      ks cibule syrová - krájená na kolečka
    • 1
      hrst petrželová nať krájená
  • Bramborák
    • 1,30
      kg brambory loupané syrové
    • 300
      g hladká mouka
    • 2
      dl mléko
    • 1
      ks vejce
    • česnek dle chuti
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 300
      g sádlo na smažení

Postup přípravy receptu

1
Bramborák: brambory nastrouháme na jemné nudličky, necháme ustát a vodu slejeme, přidáme mléko, prosátou hladkou mouku, vejce, koření a vše důkladně promícháme.
2
Masová směs: maso, slaninu, játra nakrájíme na nudličky, smícháme s jemně krájenou cibulí, pepřem a chillie. Pak vložíme do pánvičky a opékáme za stálého míchání, až se vysmahne šťáva na tuk. Na sádle usmažíme bramboráky, poklademe směsí, osolíme, přehneme v polovině, ozdobíme syrovou cibulí smíchanou s petrželovou natí a podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí filé na labužnický způsob

Rybí filé na labužnický způsob

"Slovenský" bramborák

"Slovenský" bramborák

Bramborák s nivou a šunkou

Bramborák s nivou a šunkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irena | 15. 6. 2006 21:06

    Bramborák je skvělý ,ta malá chybička je zanedbatelná.

  • Lucka Pohlová | 11. 6. 2006 17:03

    Výtečný, tak dobře jsem se už dlouho nenabaštila!

  • Dana Huttova | 9. 6. 2006 10:53

    To spíš vypadá že autor/ka chtěla napsat 1,5 dl, víc se tam nevleze

  • Anna Skulaviková | 9. 6. 2006 08:40

    ja dělám bramboráky zasadně bez mléka

  • Mikeš | 8. 6. 2006 19:55

    Noj jo, kolik tam mám vrazit toho mlíka sakriš?

  • Dominika | 6. 6. 2006 14:47

    Bramborák je skvělý, ale 105 dl mléka????

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Přílohy Brambory Vepřové Oběd Večeře Smažení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Chilli Cibule Feferonka Hladká mouka Majoránka Mléko Pepř mletý Petrželová nať Sádlo Slanina Sůl Vejce Vepřová játra Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kavak

Kavak

Cannelloni se špenátem

Cannelloni se špenátem

Výborné buchty

Výborné buchty

Plněné smažené brambory

Plněné smažené brambory

Teplý ovocný koláč - rohlíkový

Teplý ovocný koláč - rohlíkový

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Jednoduché rajčatové těstoviny s tuňákem

Jednoduché rajčatové těstoviny s…

Špenátový kuskus

Špenátový kuskus

Medovníkové kuličky

Medovníkové kuličky

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

145
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
39
Jindřiščin perník
Jindřiščin perník
25
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…
23
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
22
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

  • Recepty.cz
  • Labužnický bramborák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact