• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kýta v sýrovém oblečku
Napište svůj komentář k receptu

Kýta v sýrovém oblečku

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kýta v sýrovém oblečku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová kýta
    • 1
      ks hermelín
    • plátkový sýr
    • 1
      ks romadůr
    • 4
      ks žampiony velké
    • 1
      kelímek sladká smetana
    • 2
      ks cibule
    • česnek
    • červená paprika
    • slunečnicový olej
    • sůl
    • mouka

Postup přípravy receptu

1
Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, posolíme, posypeme červenou paprikou, obalíme v mouce a osmažíme na rozpáleném oleji.
2
Potom plátky naskládáme na pekáček a pokryjeme směsí z cibule, česneku a žampiónů, které jsme orestovali na oleji.
3
Dáme do trouby, podlejeme trochou vody, 3 lžícemi smetany a dáme zapéct asi 30 minut na 160 °C.
4
Ke konci pečení poklademe plátkovým sýrem, který necháme na mase roztavit. Na pánvičce orestujeme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájený Hermelín a Romadůr, necháme rozpustit a spojíme 3 lžícemi smetany.
5
Na talíři plátek masa touto směsí pokryjeme.
6
Podáváme s brambory nebo hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomerančový dortík v zeleném oblečku

Pomerančový dortík v zeleném oblečku

Kuřecí kousky v sýrovém těstíčku

Kuřecí kousky v sýrovém těstíčku

Cuketa v sýrovém těstíčku

Cuketa v sýrovém těstíčku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • LLenkaa | 13. 7. 2012 14:37

    Vynikající 8-) oblizovali jsme se až za ušima a druhý den to chutnalo ještě lépe, když se ty sýry rozležely.

  • Lenka Valentová | 27. 7. 2010 11:01

    Vařila jsem o víkendu pro návštěvu přesně podle receptu a všem to moc chutnalo. Určitě to ještě zopakuji. Kombinace hermelínu a romadůru je super.

  • sandra bumcarkova | 4. 7. 2010 22:24

    výborné ted si na tom pochutnávám,.super recept:)

  • Lenka | 23. 10. 2006 17:06

    Mňamkouidní!Bylo toho uděláno dvakrát tolik než je v receptu uvedeno a za hodinu po večeři se dojídaly zbytky přímo z pekáče.

  • Anonym | 25. 8. 2006 10:33

    Výborné.1*

  • Miša | 16. 8. 2006 19:58

    Bála jsem se,že to maso bude suché,ale bylo to perfektní s rajčatovým salátem.

  • Petulka | 10. 8. 2006 23:20

    I má tchýně chválila,že mě konečně naučila vařit.Haha.Neuvědomuje si,že je to jie asi jinak.Jen jsem to podávala na bramboráku,na to maso a omáčku.Chutnalo všem.Díky

  • Anonym | 15. 6. 2006 18:00

    Všichni mi to doma moc pochválili,je to šíleně dobré a co mě překvapilo,že i rychle hotové.

  • Alena Tarabová | 8. 6. 2006 10:30

    Je to vynikající, Romadůr jsem nesehnala, zkusila jsem to s HERMADUREM (novinka) ale myslím, že to tímto sýrem nemá tak výraznou chuť, akle i tak to bylo mňamózní. Přístě přidám více česneku. Dávám velkou 1.

  • Anonym | 4. 6. 2006 13:32

    Božíčku,to jsme si pochutnali.Použili jsme do omáčky i tu nivu a pak už jen hodovali.Paní Jani,díky za recept.

  • Airan Novakova | 3. 6. 2006 16:44

    Taky zaradim do jidelnicku, dekuji za zajimavy recept.

  • Jana Kutačová | 2. 6. 2006 16:43

    My si na tomhle receptu pochutnáváme často a někdy přidáváme i kousek Nivy do omáčky a pokud se zdá sýrová omáčka hustá,stačí více poředit.Přeji dobrou chuť a jsem zvědavá,jestli bude chutnat i Vám...:o))

  • Vendy | 2. 6. 2006 13:04

    Prosím až o víkendu vyzkoušíte,prosím napište jak chutnalo.Hlavně jaké to je s tím sýrovým přelivem - kombinací romadůr + hermelín. Láká mě to vyzkoušet.Bude to asi dobrá mňamka.

  • Alena | 2. 6. 2006 10:57

    Ještě že mám obchod naproti a mohu bleskově doplnit zásobu sýrů. Recept na víkend jak ušitej.Těším se na něj, to nemůže mít chybu.Akorát nevím jak pochodím s tím Romadůrem. Zatajím ho, jasně a budu ve skrytu duše doufat, že se nebude chtít za každou cenu prosadit. Díky za bezva recept.

  • Jaroslava Oumarová | 2. 6. 2006 10:42

    To bude sýrový hodokvas:-)))) Mňam!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Hermelín Mouka Plátkový sýr Romadůr Sladká smetana Slunečnicový olej Sůl Vepřová kýta Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapustové řízky

Kapustové řízky

Šlehačkový mramorový beránek

Šlehačkový mramorový beránek

Focaccia s olivami a rozmarýnem

Focaccia s olivami a rozmarýnem

Panna Cotta s pomeranči

Panna Cotta s pomeranči

Tradiční sodový chléb - Soda Bread

Tradiční sodový chléb - Soda Bread

Zapečené brambory s mletým masem podle Michala

Zapečené brambory s mletým masem…

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky

Šneci z listového těsta se zelím -…

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře Sapíka

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…

Podmáslový chléb

Podmáslový chléb

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

59
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
45
Bůček plněný kysaným zelím
Bůček plněný kysaným…
42
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu
Čevapčiči s brambory a…
22
Zapečené tortilly s brokolicí a čedarem
Zapečené tortilly s…
22
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Vadí vám vysoké nájmy? Tak si nestěžujte a uskromněte se!

Vadí vám vysoké nájmy? Tak si nestěžujte a uskromněte se!

Blesk.cz Vážná nemoc režiséra Jiřího Adamce (77): Po měsících dohadů… Smutné setkání s Bleskem!

Vážná nemoc režiséra Jiřího Adamce (77): Po měsících dohadů… Smutné setkání s Bleskem!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

  • Recepty.cz
  • Kýta v sýrovém oblečku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact