• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kyselé zelí trochu jinak
Napište svůj komentář k receptu

Kyselé zelí trochu jinak

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kyselé zelí trochu jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kysané zelí nakrájené
    • cibule
    • anglická slanina
    • kmín
    • sádlo

Postup přípravy receptu

1
Na sádle nebo oleji osmahnu do zlatova cibulku spolu se slaninou, nakrájenou na nudličky.
2
Kysané zelí nasekám nebo nastříhám kuchyňskými nůžkami (jenom když jsou dlouhé nudličky) a přidám na pánev. Nechám v něm jeho vlastní šťávu pro lepší chuť a už nepodlévám.
3
Dusím asi 20-30 min., až je zbaveno veškeré šťavy a je lesklé, téměř měkké.
4
Podávám všude tam, kde jsme zvyklí a kde zelíčko vylepší chuť pokrmu. I samotné je velmi dobré !
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kyselé zelí do skla

Kyselé zelí do skla

Buřtguláš trochu jinak

Buřtguláš trochu jinak

Španělské ptáčky trochu jinak

Španělské ptáčky trochu jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka | 18. 10. 2007 17:00

    Opravdu výborné. Chutnalo mi mnohem více, než kyselé zelí které se vaří.

  • Jana Povolná | 30. 12. 2006 21:44

    :-) já jí dávám i v Praze :-)

  • Anonym | 30. 12. 2006 18:49

    Mouka se snad do zelí dává jen na Moravě.

  • Jana Pátková | 30. 12. 2006 11:38

    Mouka nemusí být, já dávám syrový nastrouhaný brambor a někdy i nastrouhané jablko, skoro až do hotového, kyselé zelí dusím cca 10 min. odkryté a potom přidám výše uvedené.Nevím, ale pokud se dusí - vaří déle, tak jsou vitamíny, kde ? Ale zase, každý z nás má jiné chutě a tak by to mělo být, nekecat, ale přidat svou radu. Kdo chce, tak si vybere, proto také nepomlouvám nové recepty, každý z nás má jiné chutě, když tak něco uberu a zase přidám něco našeho, ale nápady tady u nás v naší kuchařce mám moc ráda, i když někdy neznám všechny ingredience, tak se ráda přiučím.

  • Maruš | 30. 12. 2006 11:07

    Vendulko,nejsem autorkou receptu,ale zelí bez mouky dělám taky.Takže to nebude asi opomenutí.Zrovna mám takto připravené zelí v římském hrnci,na něm kuře seklé napůl a je v troubě.

  • Vendulka Chvatíková | 30. 12. 2006 09:21

    není tu náhodou mouka???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Zelenina
Pokrmy Přílohy Ze zeleniny Zeleninové Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Kmín Kysané zelí Sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Švestkový koláč

Švestkový koláč

Grilované cukety a lilky v olejovo-octové marinádě

Grilované cukety a lilky v olejovo…

Česnečka se šunkou a sýrem

Česnečka se šunkou a sýrem

Těstoviny s ricottou, parmezánem a piniovými oříšky

Těstoviny s ricottou, parmezánem a…

Kokosky ze Salka

Kokosky ze Salka

Tažený štrůdl (závin)

Tažený štrůdl (závin)

Mazanec z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

Bramborové muffiny se slaninou

Bramborové muffiny se slaninou

Jednoduchá masová směs (nejen) se zelím

Jednoduchá masová směs (nejen) se…

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

26
Havajská řepa
Havajská řepa
21
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli
18
Krtkovy muffiny
Krtkovy muffiny
18
Fežoáda
Fežoáda
18
Bramborový chléb
Bramborový chléb

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

SportRevue.cz FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • Kyselé zelí trochu jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact