• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kypré podmáslové lívanečky
Napište svůj komentář k receptu

Kypré podmáslové lívanečky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kypré podmáslové lívanečky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      l podmáslí
    • 2
      ks vejce
    • 3
      lžíce cukr krupice
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • tuk
    • marmeláda
    • skořicový cukr

Postup přípravy receptu

1
Podmáslí rozšleháme se žloutky, cukrem, moukou, práškem do pečiva a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Pečeme na menším množství tuku a ihned podáváme.
2
Zdobit můžeme podle toho, co kdo má rád (marmeláda, skořicový cukr, nutela, šlehačka...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brownies - vláčné a kypré :-)

Brownies - vláčné a kypré :-)

Rychlé podmáslové lívance z robota

Rychlé podmáslové lívance z robota

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Evanga | 29. 6. 2011 16:48

    VYNIKAJUCE!!! Prave som dorobila, naozaj krehucke, nadychane, priatel ich skoro vsetky zjedol sam :). Nemala som doma podmasli - po slovensky myslim ze cmar, tak som dala plnotucne acidofilne mlieko a bolo to skvele. Urcite urobim znova :)

  • Ivana Císařová | 17. 6. 2009 09:23

    Výborné, kypré, měkoučké (dva jsem ochutnala), dělala jsem na lívanečníku, bylo jich tak 30, manžel si je patlal domácím džemem z třešní a snědl je tak nějak sám....

  • Zuzana | 7. 11. 2006 15:09

    Tyhle lívance já dělám už leta. Jsou opravdu nejlepší. Doporučuju všem. Vynikající!!!

  • Jaroslava Oumarová | 6. 11. 2006 13:49

    Šárko, já mám pokoj od té doby, co jsem si v Penny Marketu koupila silikonové. 3 velikosti celkem za 100,-Kč a nemůžü si je vynachválit. Vydrží fakt všechno. Je to moje jediná zkušenost se silikonem, ale zatím dobrá:-))))

  • Šárka Tkáčová | 6. 11. 2006 12:26

    Jaruš,taky je dělám a jsou skvělé.Taky mastím peroutkou,do kastrolku dám olej a Heru v poměru 1:1.Jakou máš spotřebu peroutek? Já v průměru 2 peroutky na 1 oběd.Asi začnu chovat husy:-))))Jako za mladých let.Mám plynový sporák a jsem místo hlavy někdy tykev.

  • Kejty | 6. 11. 2006 11:51

    Omlouvám se, je to 1/2 litru.

  • Ivana | 6. 11. 2006 11:44

    To je prosím kolik to "1/2 podmáslí"? Půl litru nebo půlka půllitru, tedy 1/4 litru? Prosím upřesnit.

  • Jaroslava Oumarová | 6. 11. 2006 11:36

    Dělám úplně stejné a jsou výtečné, doporučuju:-)) Lívanečník stačí jen vymastit peroutkou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Marmeláda Podmáslí Polohrubá mouka Prášek do pečiva Skořicový cukr Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové plátky na medu

Vepřové plátky na medu

Falešné španělské ptáčky

Falešné španělské ptáčky

Vajíčková pomazánka od Mariky

Vajíčková pomazánka od Mariky

Nekynutý závin

Nekynutý závin

Křehký rebarborový koláč

Křehký rebarborový koláč

Balkánské řezy II.

Balkánské řezy II.

Buchty jako od babičky

Buchty jako od babičky

Špagety se špenátovým pestem

Špagety se špenátovým pestem

Krkovice na moravance

Krkovice na moravance

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

40
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
30
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
20
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
20
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
20
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Deník Aha! 11.10.2025

Deník Aha! 11.10.2025

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

  • Recepty.cz
  • Kypré podmáslové lívanečky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact