• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kynuté langoše
Napište svůj komentář k receptu

Kynuté langoše

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 29
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kynuté langoše
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2,50
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek mléko vlažné
    • droždí
    • 1
      špetka sůl
    • rostlinný olej na smažení
  • Omáčka
    • tatarská omáčka
    • kečup - jemný
    • česnek
  • Na posypání
    • tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Smícháme těsto a necháme kynout dvě hodiny, poté rozválíme, nakrájíme na menší kousky a usmažíme na oleji.
2
Mezitím, co bude těsto kynout si připavíme omáčku: dáme si do mističky stejný počet lžiček kečupu a tatarské omáčky a přidáme rozdrcený stroužek česneku.
3
Usmažený langoš potřeme omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Langoše: recept na základní těsto

Langoše: recept na základní těsto

Langoše

Langoše

Langoše s avokádem a lososem

Langoše s avokádem a lososem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirka | 11. 3. 2016 19:00

    40 - 42 gramů

  • Sarka137 | 11. 3. 2016 11:59

    Kolik je kostka kvasnic? Moje mají 200g.

  • Sára | 24. 11. 2014 13:19

    Než dam smažit langoš propicham ho vydličkou, pak se při smažen nenafukují nenafukují :)

  • Sára | 24. 11. 2014 13:18

    Než dam smažit langoš propicham ho vydličkou, pak se při smažen nenafukují nenafukují :)

  • Hanka | 5. 2. 2013 20:31

    Zkoušela jsem udělat langoše a byly dobrý, akorát můžete mi někdo poradit jak udělat, aby se v tom oleji nafoukly, tak jak to má být? Mně se to nepovedlo. Děkuju

  • Deth | 2. 12. 2012 16:36

    U nás doma je toto nejoblíbenější recept na langoše.

  • kuba | 15. 7. 2012 16:12

    delame a zatimsuper :-) , ale potom se tozvrtlo a nevedeli s me ,ale sou super

  • Charlotte30
    Charlotte30 | 10. 6. 2012 11:00

    krasny den jak to dopadlo cela kostka je opravdu moc,stačí ta půlka? Diky

  • lena | 12. 5. 2012 12:54

    taky se my zda na 2,5 hrnku mouky moc cela kostka droždi staci pulka dnes to vyskousim a dam vam vedet tak zatim cau a skousejte varit :-D :-\ <:-)

  • Michaela Svatošová | 25. 10. 2011 17:04

    Dobrý den dámy,dovolím si podotknout,že tato "koňská" dávka droždí tpůsobí,že jsou langoše tvrdé - Vy chyby neděláte nikde,špatný recept. :-*

  • Michaela Svatošová | 25. 10. 2011 17:02

    Akrát to jdu psát autorce receptu..jedna kostka droždí-42g se používá k poměru 3 kg mouky,pracuji ve výrobně lahůdek,proto si toto dovolím tvrdit :-) já osobně na tuto dávku mouky( lépe hladkou) dám cca 1/4 kostky droždí :-\

  • J.Tereza | 1. 4. 2011 20:58

    Klárika, chybu si neurobila nikde, blbý je recept, pošlem ti dobrý recept mailom. ;-)

  • Klára K. | 1. 4. 2011 20:13

    Známkovať radšej nebudem, zjesť sa zjedli. Za čerstva sa ešte dalo, ale potom ich bolo treba zohriať v mikrovlnke. Trochu zvláčneli, ale aj tak nebolo to ono. Nepustí ma ďalej, som nútená známkovať.

  • Klára K. | 1. 4. 2011 20:09

    Robila som dnes tieto langoše, nie som veľmi spokojná. Postupovala som podľa receptu a napriek tomu som ich mala nejaké akoby vysušené.Vie niekto, kde som mohla spraviť chybu?

  • šéfkuchař | 13. 3. 2011 14:34

    si blbá? kostka. máš to tam napsaný :-D

  • Katka K. | 21. 12. 2010 12:18

    A kolik že je tedy potřeba droždí???

  • Terrad2 | 28. 11. 2010 21:47

    Tak jsem je zkusila a byly moc mňam ;-) , ale bylo jich málo :'( .

  • david pocházka | 6. 11. 2010 08:48

    simonko jste úžasná langoše se moc vyvedli a moc chutnali nejlepší recept z receptů na langoše tady :'(

  • david pocházka | 6. 11. 2010 08:48

    simonko jste úžasná langoše se moc vyvedli a moc chutnali nejlepší recept z receptů na langoše tady :'(

  • david pocházka | 6. 11. 2010 08:48

    simonko jste úžasná langoše se moc vyvedli a moc chutnali nejlepší recept z receptů na langoše tady :'(

  • paulusova sona | 8. 2. 2010 20:20

    Simonko moc Vam dekuji. O vikendu zkusim a pak dam vedet. jeste jednou dekuji. sona

  • Simča Sládková | 30. 1. 2010 11:48

    Soňo - mám tu uloženou poznámku, že jeden sáček (7 g) sušeného droždí odpovídá cca 1/2 kostce, tedy 20g čerstvého droždí. Tak ať se daří !!!

  • paulusova sona | 30. 1. 2010 09:02

    dobry den,jsem zacinaji kucharkou a rada bych zkusila tyto langose. tady v anglii ale nemame cerstve kvasnice, jenom susene. mohli byste mi poradit kolik susenych kvasnic se prida misto cerstvych?dekuji

  • pavla kuglerova | 5. 8. 2009 14:07

    Už jsem dlouho langoše z kynutého těsta nedělala,vždy z jogurtu.tak opět k tradičnímu těstu.Snad budou chutnat.

  • zuzana | 25. 1. 2008 11:03

    zkousela jsme to a bylo to dobry

  • zuzana | 25. 1. 2008 11:02

    zkousela jsme to a bylo to dobry

  • f +vf;c bvc r fbf oi | 28. 5. 2007 20:09

    lklkklj,n nbnnuhm b g nz bjg bu hu ztd wa ě x xč

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza Kynuté
Chuťovky Pizza a langoše Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Droždí Kečup - jemný Mléko Polohrubá mouka Rostlinný olej Sůl Tatarská omáčka Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinovaná vepřová kýta

Marinovaná vepřová kýta

Fazolová polévka II.

Fazolová polévka II.

Kuřecí stehýnka na medu II.

Kuřecí stehýnka na medu II.

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Babiččina zbojnická pečeně

Babiččina zbojnická pečeně

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Babičky škvarkoví šneci

Babičky škvarkoví šneci

Kuře (králík) v pikantní omáčce

Kuře (králík) v pikantní omáčce

Kuřecí maso s těstovinami

Kuřecí maso s těstovinami

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

58
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
31
Kompot z hroznového vína
Kompot z hroznového vína
29
Houbový guláš
Houbový guláš
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Piškotová roláda s krémem z mascarpone
Piškotová roláda s…

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

  • Recepty.cz
  • Kynuté langoše
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact