• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kvikot z Raffaelova kotle
Napište svůj komentář k receptu

Kvikot z Raffaelova kotle

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 19
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kvikot z Raffaelova kotle
Kvikot z Raffaelova kotle
Kvikot z Raffaelova kotle
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • olej
    • cibule
    • pálivá paprika
    • grilovací koření
    • 4
      stroužek česnek
    • hořčice
    • 2
      dl červené víno
    • tvrdý sýr
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a posypeme kořením (pálivou paprikou a grilovacím). Drobně nakrájenou cibulku osmahneme a přidáme kotlety, které po obou stranách opečeme. Vše podusíme na mírném ohni a podléváme červeným vínem. Kotlety občas obrátíme. Před koncem přidáme prolisovaný česnek a přilijeme zbytek vína. Potom odkryjeme a necháme šťávu vypéct, ale ne úplně. Na talíři potřeme kotletu hořčicí a posypeme vrstvou nastrouhaného sýra. Kotlety polijeme vypečenou šťávou. Podáváme s brambory nebo s opečeným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Klára K. | 6. 3. 2011 21:29

    Recept vyskúšaný aj pochválený, môžem len doporučiť

  • Klára K. | 6. 3. 2011 21:24

    Tento recept som dnes vyskúšala a môžem len pochváliť

  • Ladia
    Ladia | 19. 10. 2010 09:07

    Rychlé a velmi chutné

  • Radka Dočkalová | 29. 4. 2010 13:23

    Vynikající, dělám často a vždy si pochutnáme. Víno používám Sladkou čašu, je obyčejné a laciné, ale báječně se do toho hodí.

  • Martina Jurošková | 31. 3. 2010 20:17

    Jsem totálně v šoku !!!! Nikdy by mě nenapadlo,že něco tak jednoduchého a rychlého na přípravu může mít tak fantastickou chuť. Blahopřeji autorce.

  • danmar . | 15. 8. 2009 12:59

    Právě jsme s přítelem dojedli a musím napsat, že to bylo báječný!!! Naprosto výborná chuť a rychlá příprava. Děkuji za úžasný chuťový zážitek:)

  • danmar . | 15. 8. 2009 12:57

    Právě jsme s přítelem dojedli a musím napsat, že to nemělo chybu!!! Vynikající chuť a rychlá příprava. Děkuji za chuťový zážitek :)

  • Kristýna Eiflerová | 19. 12. 2008 17:22

    Vynikající!!! Nejlepší vepřové jaké jsem jedla, byla jsem z toho tak nadšená, že jsem dělala na druhý den znovu:-)) Opravu veliká mňamka.

  • Jera | 11. 3. 2007 17:53

    Bylo to výborné...

  • Janinka | 25. 3. 2006 14:13

    Nám to nepřišlo jako něco extra, ale je to dobré, chutné jídlo. Nijak složité na přípravu. Jako změna do jídelníčku to nebylo špatné.

  • Lada Kovářová | 12. 3. 2006 13:20

    Vynikající. Vína stačilo poloviční množství.

  • Majda | 22. 10. 2004 14:41

    Výborné !!!!!!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Česnek Cibule Grilovací koření Hořčice Olej Pálivá paprika Sůl Tvrdý sýr Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bigos

Bigos

Grilovaná křidélka v jogurtu

Grilovaná křidélka v jogurtu

Zapečený lilek s fetou

Zapečený lilek s fetou

Kokosky II.

Kokosky II.

Mandlový dort

Mandlový dort

Barevné pomazánky - z červené řepy

Barevné pomazánky - z červené řepy

Domácí lučina z mléka

Domácí lučina z mléka

Losos (nejen) v bylinkách

Losos (nejen) v bylinkách

Zapečené mačkané brambory

Zapečené mačkané brambory

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

60
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
55
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
22
Klasické lečo
Klasické lečo
21
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda
21
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází

Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Zázrak pro vaši pleť: Co dokáže studená voda?

Zázrak pro vaši pleť: Co dokáže studená voda?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Indiana Jones je v 83 letech aktivní senior: Ford neřídí ford, ale bicykl!

Indiana Jones je v 83 letech aktivní senior: Ford neřídí ford, ale bicykl!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Květákový salát s těstovinami
Květákový salát s těstovinami
Květákový salát se smaženým řízkem
Květákový salát se smaženým řízkem
Květináčky z úlků
Květináčky z úlků
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Kynutá bábovka s kakaem
Kynutá bábovka s kakaem
Kynutá bramborová buchta
Kynutá bramborová buchta
  • Recepty.cz
  • Kvikot z Raffaelova kotle
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact