• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí štrůdl
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí štrůdl

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí štrůdl
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 350
      g kuřecí maso
    • 100
      g eidam sýr
    • šunka
    • česnek
    • kečup - jemný
    • vejce
    • 1
      balení listové těsto
    • anglická slanina nebo vysočina
    • kukuřice 1 plechovka

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí maso nakrájíme na kousíčky, dáme na rozpálenou pánev. Když maso zesvětlá, přidáme nakrájený česnek a cca polovinu plechovky kukuřice. Osmažíme do zlatova. Rozválíme listové těsto (z 1 balení uděláme 2 štrůdly), potřeme kečupem, položíme plátky šunky, kuřecí maso, posypeme vrstvou nastrouhaného eidamu a přikryjeme plátky slaniny nebo vysočiny.
2
Zabalíme do těsta, položíme na plech - potřeme vajíčkem a posypeme sýrem. Uděláme 2. štrůdl a vše dáme do předehřáte trouby - pečeme cca 20 minut, poté nakrájíme na kousky a necháme vychladnout. Jíme studené, ale čerstvé (tzn. asi za 4 hodiny).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečný závin (štrúdl)

Jablečný závin (štrúdl)

Jablečný štrúdl z domácího těsta

Jablečný štrúdl z domácího těsta

Mandlový štrůdl (závin)

Mandlový štrůdl (závin)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 22. 3. 2006 21:01

    No já běžně slané záviny z listového těsta dělám a jíme je teplé. To, co vám nemusí dělat dobře, je kombinace mastného těsta a mastných surovin včetně teplého sýra.

  • chipi | 22. 3. 2006 19:10

    no tak to zkuste a uvidíte - zřeba to tak působí jen na mě

  • Di | 12. 3. 2006 08:03

    Proč by mě mělo bolet břicho? To přece není kynuté těsto, to se nemá jíst teplé.

  • chipi | 11. 3. 2006 17:03

    Opravdu doporučuju nechat ho vychladnout. Bolesti břicha po požití teplého nejsou nic příjemného!

  • Anonym | 6. 3. 2006 16:45

    Také bych řekla, že teplý budel lepší než studený. Ale jinak vypadá lákavě.

  • Marie Horáková | 6. 3. 2006 11:04

    Nerozumím, proč až za 4 hodiny ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Eidam sýr Kečup - jemný Kukuřice Kuřecí maso Listové těsto Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Karbanátky z ovesných vloček

Karbanátky z ovesných vloček

Babiččin štrůdl

Babiččin štrůdl

Sněhové rohlíčky s krémem

Sněhové rohlíčky s krémem

Vepřové koleno v zelí

Vepřové koleno v zelí

Bábovka s kysanou smetanou

Bábovka s kysanou smetanou

Tortilla s čerstvou zeleninou

Tortilla s čerstvou zeleninou

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč s drobenkou

Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…

Zdravé lívance ze zakysané smetany

Zdravé lívance ze zakysané smetany

Doporučujeme

50 minut
Husí roláda s kaštanovou nádivkou

Husí roláda s kaštanovou nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

31
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
26
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
11
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…
11
Hovězí líčka na smetaně a houskový knedlík
Hovězí líčka na smetaně…

Zajímavé články

Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které se pojí k 11. listopadu?
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které…
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
I ze zbytků se dá skvěle uvařit: Recepty z unavené zeleniny, otlučeného ovoce i starého pečiva
I ze zbytků se dá skvěle uvařit: Recepty z…
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
AHA.cz Životní zvrat u Ztraceného: Zpěvák odchází z domu

Životní zvrat u Ztraceného: Zpěvák odchází z domu

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Bundy, které letos nosí celý Instagram: Jediný detail z vás udělá módní ikonu. Vypadá draze a sluší všem

Bundy, které letos nosí celý Instagram: Jediný detail z vás udělá módní ikonu. Vypadá draze a sluší všem

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Drsné natáčení Zrádců: Promočená Brzobohatá a rekvizity od hvězdy jiné show!

Drsné natáčení Zrádců: Promočená Brzobohatá a rekvizity od hvězdy jiné show!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na listopad: Štíry čeká splácení starých dluhů, Berani dostanou lekci v lásce

Karmický horoskop na listopad: Štíry čeká splácení starých dluhů, Berani dostanou lekci v lásce

  • Recepty.cz
  • Kuřecí štrůdl
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact