• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí steak u nás doma
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí steak u nás doma

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí steak u nás doma
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Na dresink
    • 4
      ks kuřecí maso prsa (2-4 ks)
    • 200
      ml smetana
    • 3
      hrst oregáno
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      špetka drcený kmín 2-3
    • 7
      ks sojová omáčka 5-7 kapek
    • 1
      lžička koření - čína
    • zahušťovadlo
    • 1
      lžička koření na steak
    • 1
      lžička grilovací koření
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Smícháme uvedené ingredience na dresink či omáčkovou konzistenci. Pokud jsme zahušťovali dresink v teple, necháme ho vystydnout, ale ne do lednice. Maso omyjeme, osušíme, posypeme steakovým a grilovacím kořením z obou stran, osmažíme na grilovací pánvi, a na poslední minutu přidáme dresink na maso. Pánev nesmí být moc rozpálená nebo se dresink spálí!
2
Příloha: brambory, hranolky či jiná opečená příloha.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Náš domácí štrúdl

Náš domácí štrúdl

Buchta na doma

Buchta na doma

Mrkvový dort s ořechy podle Máma peče doma

Mrkvový dort s ořechy podle Máma peče…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • aneta | 27. 10. 2007 15:53

    pouzila jsem misto smetany tucnou zakysanou smetanu a zadny zahustovadlo a dresing byl vybornej. nez 3 hrsti chtel autor nejspis rici 3 spetky.. vyborny!

  • Jíťa Rigi | 8. 4. 2007 18:57

    Je to co nabereš mezi prsty,úplně přesná jednotka to není, ale je to každé kuchařce jasný :-)

  • BIBI BIBI | 7. 4. 2007 10:37

    Může mi někdo poradit kolik je vlastně špetka? Prošel jsem celé matematické tabulky, ale takovou měrnou jednotku jsem tam nenašel. Prosím odpovězte brzy, musím začít vařit, mám hlad.Děkuji

  • jana | 4. 4. 2007 10:01

    My máme oregano rádi a používám je, nicméně při vší úctě a zdvořilosti mám pocit, že dávka 3 hrsti jsou tak porce pro hotel a ne na 2 ks kuřecích prsou! A ze zahušťovadla jsem také jelen - jaké použít za studena. Nebyl tenhlerecept náhodou aprílový vtípek?

  • Jana Kutačová | 4. 4. 2007 05:59

    Taky jsem z toho jelen.Toho oregana by muselo být více než jeden klasický sáček a co znamená,že se" nechá dresink vystydnout",když se nijak podle mě nezahříval....netuším. :o)

  • Miroslava Severová | 3. 4. 2007 14:22

    Co je to "zahušťovadlo" ??A tři hrsti oregána !! Není to moc ? Nemají to být tři špetky ??

  • Hana Rožníčková | 3. 4. 2007 13:10

    No, mám dotaz 3 hrsti oregana - dámské nebo pánské, v tom je rozdíl!!! Nějak jsem nepochopila ten dresink - jak se zahušťuje v teple a jak ho mám nechat vystydnout, když nesmí do lednice?? A zahušťovadlo se myslí asi copak???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drcený kmín Grilovací koření Koření - Čína Koření na steak Kuřecí maso Oregáno Smetana Sojová omáčka Sůl Tuk Zahušťovadlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná sekaná pečeně

Plněná sekaná pečeně

Piškotový kakaový dort

Piškotový kakaový dort

Jitrnicový prejt

Jitrnicový prejt

Cuketové chlupaté knedlíky

Cuketové chlupaté knedlíky

Třešňový závin

Třešňový závin

Nejlepší horká čokoláda II. - méně sladká verze při nedostatku čokolády!

Nejlepší horká čokoláda II. - méně…

Jednoduché špenátové špecle

Jednoduché špenátové špecle

Rafaelo se salkem

Rafaelo se salkem

Čočkový salát se zeleninou

Čočkový salát se zeleninou

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

67
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
62
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
26
Milionářské řezy se slaným karamelem
Milionářské řezy se…
26
Sýrové karbanátky s uzeným  masem
Sýrové karbanátky s…
24
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Miroslav Etzler: Já a peníze? Zaplatil bych si plastiku obličeje!

Miroslav Etzler: Já a peníze? Zaplatil bych si plastiku obličeje!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí steak u nás doma
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact