Holandské řízky s nivou
Kuřecí závitek s nivou
Kuřecí stehna plněná nivou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající !!
Opravdu dobré, ale smetana je lepší normální, jinak je to kyselejší.
Rychlé a výborné!!!
Je to vynikající recepr,který je rychlý a výborný!doporučuji všem!!!!
Napoprvé jsem udělala recept podle návodu ale vadila mi výrazná chuť slaniny, tu jsem při druhém vaření vynechala a bylo to výborné. Doporučuji
Špagety s houbami a sýrovou omáčkou
Pečený kapr
Rebarborové muffiny
Vepřová pečeně Robert
Rychlá sedlácká omeleta
Barevné pomazánky - z červené řepy
Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…
Pečené smetanové řízky
Bylinková žebírka na pivu
Zapečené tortilly s brokolicí a…
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek