• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka Nenasyta
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsíčka Nenasyta

autor: Jiberry
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsíčka Nenasyta
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 300
      g žampiony
    • 200
      g eidam sýr
    • 1
      balení listové těsto
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      mletý kmín
    • 1
      ks vejce na potření
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsíčka naklepeme, osolíme, opepříme, opečeme zprudka na pánvi na trošce oleje. Dáme stranou, aby trochu vychladly. Žampiony oloupeme, nakrájíme na plátky a v téže pánvi spolu se solí a špetkou meltého kmínu orestujeme. Necháme trochu prochladnout a vmícháme nastrouhaný sýr.
2
Listové těsto rozválíme a rozkrojíme na 4 čtverce. Na každý čtverec dáme kupičku žampionů se sýrem, na to opečená kuřecí prsíčka a zabalíme. Prsíčka ani žampiony nesmí být horké, jinak se těsto roztéká a nejde zabalit. Zabalené vkládáme do lehce vymaštěného pekáčku švem dolů, potřeme vejcem a upečeme dozlatova.
3
Pro nenasyty podáváme s bramborem pomaštěným máslem, jinak je dobré i jen se zeleninovým salátem. Salát je dobře volit spíše méně kořeněný, aby vynikla chuť masa s přísadami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém župánku

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém…

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mishanecka | 11. 2. 2012 11:16

    Brambory by byly zbytečné, prsíčka v těstě byly výborné!

  • Marcela Macková | 7. 4. 2011 12:30

    Chutnalo nám.

  • sarka rudlova | 25. 10. 2010 12:49

    Nejdřív jsem si říkala, že je tam to listové těsto víceméně zbytečné, ale není, dodává tomu jídlu takový zvláštní šmrnc...Doporučuji všem!

  • Miroslava Severová | 24. 3. 2009 07:31

    Tak jak píše Vlaďka už v roce 2006 mám i já v lednici listové těsto,prsíčka i žampiony. Bude v sobotu k večeři , jen se zeleninou.Jen mám jednu připomínku - také jsem vždy žampiony loupala, pak jsem se někde dočetla, že právě v té šlupce je nejvíce vitamínů, tak, že žampiony jen omývám - neloupu !!

  • Eva P. | 13. 12. 2008 16:00

    Moc dobré ! Variant je urcite mnoho. Ja tentokrat pridala kousicek zluté a cervené kapie. A pro sve nenasyty delala s bramborovou kasi, ale v lete jen se salatem to bude skvela vecere.

  • Eva J. | 29. 11. 2008 13:31

    Vyzkoušeno, spapáno, vynikající... akorát náplň jsem trošičku pozměnila, místo žampionů tam padl pórek a místo eidamu gouda. Ale obměn by se určitě našlo moc a všechny budou dobré. Díky za nápad :)

  • Jitka Bublová | 6. 12. 2006 10:55

    Slávko, děkuji za pochvalu, moc mě těší. U nás toto jídlo patří k oblíbeným, ale že se vyzkouší přímo v restauraci, to mě ani nenapadlo.

  • Slávka | 27. 10. 2006 22:22

    Dnes sme tento recept dali v reštaurácii na jedálny lístok za prijateľnú cenu a za 1/2 hodiny bol vypredaný.Bol vynikajúci

  • petra Netrvalova | 8. 3. 2006 15:44

    Opravdu dobré jídlo a docela rychlé. Jako sobotní oběd vynikající.

  • Jan Melecký | 6. 2. 2006 16:07

    Vynikající, další recept, kterým jsem obohatila nedělní oběd a všichni mě chválili-moje rodina uznává z masa pouze kuřecí prsa.

  • Vlaďka | 30. 1. 2006 07:33

    Takže jsem o víkendu vyzkoušela a můžu všemdoporučit. Opravdu moc dobré!!!!!

  • Vlaďka | 27. 1. 2006 11:19

    Kdo to tuší že právě na víkend mám doma v lednici kuřecí prsa, listové těsto a žampiony a nevímco vařit? Díky za inspiraci

  • Jaroslava Oumarová | 27. 1. 2006 10:11

    Tohle bude dobré, přidávám k oblíbeným:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Kuřecí maso Listové těsto Mletý kmín Olej Pepř mletý Sůl Vejce Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tříbarevný koláč II.

Tříbarevný koláč II.

Nejjednodušší panenka

Nejjednodušší panenka

Tvarohový švestkový koláč

Tvarohový švestkový koláč

Pečené fazole

Pečené fazole

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

Polévka z medvědího česneku

Polévka z medvědího česneku

Vegetariánský guláš

Vegetariánský guláš

Salát z červeného zelí IV.

Salát z červeného zelí IV.

Chuťovky (jednohubky) z listového těsta

Chuťovky (jednohubky) z listového…

Doporučujeme

100 minut
Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Poslední sledované recepty

31
Čerstvé kimchi
Čerstvé kimchi
29
Špenátové noky
Špenátové noky
24
Dýňová tofu pomazánka
Dýňová tofu pomazánka
23
Svařák
Svařák
19
Obložený chlum, základní recept
Obložený chlum, základní…

Zajímavé články

Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká iluze, kterou můžete klidně i zapálit
Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká…
Báječné horké nápoje, které vás zahřejí na duši i na jazyku
Báječné horké nápoje, které vás zahřejí na duši i…
Vyrobte si adventní kalendář: Rychlé nápady, z čeho je vyrobit i čím je naplnit
Vyrobte si adventní kalendář: Rychlé nápady, z…
Nevykašlete se na kašel: Zbavit se ho pomůže cibule, bylinky i obyčejný olej
Nevykašlete se na kašel: Zbavit se ho pomůže…
Lamington: Ikonický australský dezert, který zmizí ze stolu během chvilky
Lamington: Ikonický australský dezert, který…
AHA.cz Rozzuřený Janda toho má dost! Ostuda a útok do vlastních řad

Rozzuřený Janda toho má dost! Ostuda a útok do vlastních řad

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Z bojiště na módní mola: Kardigany se opět probojovaly na scénu. Letos jedou v pruzích, argylu i ozdobách

Z bojiště na módní mola: Kardigany se opět probojovaly na scénu. Letos jedou v pruzích, argylu i ozdobách

Ženy.cz Skromnost jako brzda. Jak vám tahle nevinná vlastnost kazí život?

Skromnost jako brzda. Jak vám tahle nevinná vlastnost kazí život?

Blesk.cz Janis Sidovský o Hámově nepovedeném vtípku na Slavících: Blbé kecy!

Janis Sidovský o Hámově nepovedeném vtípku na Slavících: Blbé kecy!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se zamiluje na první pohled a koho potrápí nečekaný výdaj?

Horoskop na další týden: Kdo se zamiluje na první pohled a koho potrápí nečekaný výdaj?

Další doporučené recepty:

Kuřecí prsíčka ala iNDY
Kuřecí prsíčka ala iNDY
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry
Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry
Kuřecí prsíčka po florentinsku
Kuřecí prsíčka po florentinsku
Kuřecí prsíčka po provensálsku
Kuřecí prsíčka po provensálsku
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka Nenasyta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact