• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou
Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou
Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou
Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou
Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou
Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Kuřecí prsa nadívaná mozzarellou jsou výtečným obědem, na kterém si pochutná celá rodina.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí řízky prsní
    • šalvěj 12 lístků
    • 3
      snítka oregáno
    • 110
      g mozzarella
    • 1
      lžíce smetana 12%
    • olivový olej
    • 30
      g máslo
    • 60
      ml kuřecí vývar
    • 125
      ml bílé víno - suché

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí řízky podélně nařízněte tak, aby vznikla kapsa. Odložte pár lístků šalvěje a většinu nasekejte i s oreganem nadrobno. Mozzarellu promíchejte se smetanou a bylinkami a naplňte kapsy kuřete.

RADA: Uchovávání sýrů

2
Na velké pánvi, ideálně s těžkým dnem, rozehřejte olej, řízky orestujte dozlatova, z každé strany 4 až 5 minut, odložte je na talíř a překryjte alobalem a uložte v teple.
3
Do pánve přidejte třetinu másla, přilijte vývar s vínem, přiveďte k varu, seškrábněte přípečky a zredukujte na polovinu. Vmíchejte máslo a až se rozpustí, krátce na něm orestujte další lístky šalvěje. Pak vraťte do pánve maso a jen ho prohřejte.

RADA: Silný vývar

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mexické nadívané kuře

Mexické nadívané kuře

Kuře tandoori

Kuře tandoori

Kuře na houbách

Kuře na houbách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody FOOD
Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno - suché Kuřecí řízky Kuřecí vývar Máslo Mozzarella Olivový olej Oregáno Šalvěj Smetana 12%
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kynutá bábovka s kakaem

Kynutá bábovka s kakaem

Míchaná vejce s avokádem

Míchaná vejce s avokádem

Zapečená cuketová mísa

Zapečená cuketová mísa

Osvěžující jogurtový koláč

Osvěžující jogurtový koláč

Měkké perníčky

Měkké perníčky

Dia jogurtové řezy s rebarborou

Dia jogurtové řezy s rebarborou

Alsaský jablečný koláč

Alsaský jablečný koláč

Boloňské tousty

Boloňské tousty

Jednoduché špecle se zelím a masem

Jednoduché špecle se zelím a masem

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

24
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
23
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
22
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
16
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
15
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Dohra Naked Attraction s uragánem Janou: Plácání po zadku a libůstky šedesátníků

Dohra Naked Attraction s uragánem Janou: Plácání po zadku a libůstky šedesátníků

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Další doporučené recepty:

Kuřecí prsa pod peřinkou
Kuřecí prsa pod peřinkou
Kuřecí prsa s bramborami, dýní a bylinkovým jogurtem
Kuřecí prsa s bramborami, dýní a…
Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami
Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami
Kuřecí prsa s cuketou
Kuřecí prsa s cuketou
Kuřecí prsa s cuketou
Kuřecí prsa s cuketou
Kuřecí prsa s grilovaným fenyklem
Kuřecí prsa s grilovaným fenyklem
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact