• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí "placičky" na česneku
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí "placičky" na česneku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí "placičky" na česneku
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 2
      ks kuřecí maso prsa (bez kosti)
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce koření na kuře
    • 1
      lžička podravka
    • 80
      g mouka
    • 2
      ks vejce
    • 80
      g strouhanka
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky (ze dvou prsou cca 15-20 nudliček), promícháme s prolisovaným česnekem, podle chuti koření na pečené kuře a necháme do druhého dne v uzavřené nádobě v lednici. Obalujeme jednotlivé nudličky klasicky v trojobalu - do vejce nasypeme trochu podravky a když obalujeme ve strouhance, maso do stouhanky vtiskneme prsty tak, aby se "rozpláclo". Pečeme na rozpáleném oleji dozlatova.
2
Je to velmi dobré a rychlé, nejlepší přílohou je bramborová kaše nebo šťouchané brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsa na česneku

Kuřecí prsa na česneku

Omeleta s krevetami a špenátem na česneku

Omeleta s krevetami a špenátem na…

Pomazánka z medvědího česneku

Pomazánka z medvědího česneku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andulka | 28. 3. 2006 10:56

    Jano dik, me to smazeni v troube laka napr. pri smazeni kvetaku je nas doma docela dost a jeden kvetak nikdy nestaci :-) brzo vyzkousim

  • Jana | 24. 3. 2006 04:40

    Folii,myslim alobal a nebo muzes pouzit pecici papir,to hlavne proto,aby se nezamazal plech.

  • Andulka | 22. 3. 2006 11:49

    Skuste jednou až budete cokoliv smažit (řízky, kapra, ...) dat si vedle do kastrulku vařící vodu a tou vodou usmažený řízek protahnout, neuvěříte pokud neuvidíte kolik mastnoty zustane ve vodě.

  • luckymili | 22. 3. 2006 11:31

    My považujeme obalování za nejrychlejší způsob přípravy jídla. Z vajíčka a mouky řidké těstíčko, potom do strouhanky a šup do friťáku. Smažení ve friťáku je nejzdravější ze všeho smažení. Můj žaludek by nepřijal ani trochu mastného a to dosáhnu, když smažím v dobře rozpáleném friťáku a pak ještě nechám vysát na papír. ubrousku.

  • Andulka | 22. 3. 2006 07:36

    Jano prosim te jakou folii pocakas olejem?? bud tak hodna a upresni to. Diky moc

  • Jana | 21. 3. 2006 19:19

    Zkuste smazit v troube.i Je to chutnejsi,ne nacucane olejem,a nemusi se stat u plotny.Folii potru olejem,naskladam maso,ktere take "pocakam"olejem, a pecu na 200 stupnu do zlatova. Kdyz je spodni strana osmazena, obratim a dopekam na druhe strane,jako pri smazeni."Smazim" takto i vanocni ryby.Timto zpusobem delam,smazeny kvetak,karbanatky,proste vse co se smazi v oleji na panvi.

  • Kristen | 21. 3. 2006 14:42

    Záleží na tom, jací jsou to strávníci. A když si dáš do misky s víkem (takové ty plastové, co se v nich skladují potraviny v ledničce) mouku, protřepeš to s nudličkami a to samé uděláš s vejcem, tak ti zbývá pouze "rozplacování" ve strouhance :-)) Ale je to opravdová mňamka, hlavně pro ty, kteří stejně jako my mají rádi česnek.

  • Zdena z JM | 21. 3. 2006 14:20

    O tom,že je to vynikající,není pochyb,ale rychlé se mi to nezdá.Když to budu dělat pro čtyřčlennou rodinu,tak u obalování strávím mládí.Ale nepochybuji o tom, že i tak to asi stojí za to.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Koření na kuře Kuřecí maso Mouka Podravka Rostlinný olej Strouhanka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Neapolské nudle

Neapolské nudle

Zmrzlinové sendviče

Zmrzlinové sendviče

Hummus

Hummus

Kávovo-šlehačková bábovka

Kávovo-šlehačková bábovka

Jahelník mrkvový

Jahelník mrkvový

Nakládané maso

Nakládané maso

Chilli Con Carne - mexická specialita

Chilli Con Carne - mexická specialita

Smothie-Kiwi a banán

Smothie-Kiwi a banán

Švestkové muffiny s mákem (hrnkový recept)

Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

50
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
33
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
25
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
25
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
21
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí "placičky" na česneku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact