Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Závin z listového těsta s česnekem
Sýrová polévka s vejci
Drážďanský špaldový chleba
Výborný karamelový likér
Kotletky na třešních a bezinkovém…
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Francouzské bagety (Baguettes)
Čokoládový krém II.
Dýňová polévka krémová
15minutová česnečka
Marry Me Chicken
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Nejjednodušší jablečný koláč
Pomazánka z pečeného česneku
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč
Teplý salát z restované panenky