Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Malinový likér
Buchty - těsto z domácí pekárny
Lemon Cheesecake
Veselá prošívaná deka
Bramboráky z kyselého zelí
Tvarohovo-čokoládová bábovka
Dušené maso s dýní
Šlehačkový koláč s rebarborou
Bylinkové vepřové s bramborem a…
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Florentýnky
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…