Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr na česneku - Balkán
Pikantní pečená kuřecí stehna
Kokosová roláda jednoduše
Jahodový dort s myškami
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Řízek bez vajec
Patizonové nudličky s masem
Játra (nejen) se žampiony
Mexická tortilla se zelným salátem
Pudinkové cukroví
Vánoční marokánky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví
Rumové kuličky nepečené a snadné