Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mleté maso se špenátem
Tvarohová bábovka III.
Smažená hlíva
Chlebové bramboráky
Zeleninová česnečka s krutony
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Pudinkový dort (řez) s ovocem
Čokoládový koláč "kokoska"
Švestkové šátečky s povidly
Kotlety s rajčaty a bramborami
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake