Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zakryté hovězí plátky
Vepřové maso s hráškem na smetaně
Slané sýrové tyčinky
Pudinkový koláč III.
Lemon Pie / Citronový koláč
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Jednoduchá vločková polévka s…
Bezlepkové čokoládové cupcakes
Čevapčiči po našem
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Originální řecké tzatziki