Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Malínský špaček od sestry Ireny
Škvarkové pagáčiky
Prošívaná buchta
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Rychlá kuřecí roláda z řízků
Vepřová kýta se sušenými rajčaty
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Špenátové palačinky se špenátovou…
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros