Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí polévka II.
Šlehačková sekaná
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Falešný vlašský salát
Rychlá kachna z kuřete
Fazolový salát univerzál
Švestkové buchty
Tuňáková pomazánka bez majonézy
Jidáše - medové
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros