Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chlebové knedlíky
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Smažené jednohubky
Lilková směs s nivou
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Slaninová vinná klobása na pivu
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros