Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králík pečený na bůčku s bramboráčky
Olejová bábovka VII.
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Anglická pečeně (Carvery)
Báječné ovocné řezy - krémeš
Americký Coca-Cola koláč (buchta) s…
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros