Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Okurky
Xtý jogurtový koláč s ovocem a…
Košíčky plněné pudinkovým krémem
Listové rychlé sladké tajemství
Čokoládová bábovka s vaječným koňakem
Kuře po francouzsku
Kuskus se zeleninou a červenou čočkou
Bezlepkový dort
Bramborové buchty - kynuté
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Cukeťák z trouby
Zapečená plněná rajčata
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake