• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuře v uzeném těstíčku
Napište svůj komentář k receptu

Kuře v uzeném těstíčku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře v uzeném těstíčku
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 6
      ks kuřecí maso řízek
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 2
      dl mléko
    • 150
      g uzený eidam nastrouhaný
    • 2
      lžička česnek
    • 1
      lžička paprika
    • 1
      lžička sůl
    • 2
      lžička prášek do pečiva
    • 2
      lžíce slunečnicový olej na vymazání

Postup přípravy receptu

1
Vejce rozšleháme s mlékem a moukou, přidáme prolisovaný česnek, papriku, sůl, strouhaný sýr a prášek do pečiva. Do této směsi ihned namáčíme kuřecí řízky a klademe je do pekáčku, který jsme vymastili olejem. Dáme péci do rozpálené trouby. Pečeme při 180 °C.
2
Příloha: bramborová kaše, šťouchané brambory, hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře v těstíčku

Kuře v těstíčku

Kuře smažené v pařížském těstíčku

Kuře smažené v pařížském těstíčku

Kuře v sýrovém těstíčku

Kuře v sýrovém těstíčku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva O. | 4. 6. 2007 08:59

    Včera jsme měli k obědu a moc všem chutnalo. Dělali jsme z kuřecích prsíček s bramborovou kaší a zeleninou oblohou a nemělo to chybu. Navíc příprava je jednoduchá a rychlá.

  • Marie Horáková | 8. 11. 2006 12:40

    Včera jsem dělala k večeři, těstíčko bylo hodně řídké, měla jsem jinou představu, tak jsem řízky spíš zalila, upekla a výsledek byl výborný. Byly to spíš řízky schované v uzeném těstíčku. Určitě budu opakovat, dávám za 1.

  • Martina Veselá | 20. 10. 2006 18:22

    Tak tohle bylo výborné. Dělala jsem již podruhé a tentokrát jsem ještě do těstíčka přidala na velmi malé kostičky nakrájené uzené.

  • Romana | 14. 8. 2006 12:15

    Proč se tam dává ten prášek do pečiva?

  • Jaroslava Oumarová | 23. 5. 2006 07:30

    Pekli jsme s dětmi na kroužku vaření. Ještě jsme namočené kousky obalili v rozdrobených chipsech se slaninovou příchutí a mooooc nám chutnalo. Bylo to příjemně křupavé:-)) Dali jsme si k tomu bagetu rozpečenou s česnekovým máslem, mňam!

  • Jarka L. | 14. 2. 2006 19:14

    Mňamooozus. Dělala jsem z krkovičky a protože jsem potřebovala zužitkovat obyčejný Eidam nepoužila jsem uzený. Ale výsledek byl i tak absolutně skvělý. Z obyčejného jídla se stal sváteční, pro oko zlatavě lahodný a chuťově moooooc výborný oběd a večeře. Opravdu doporučuji!!! Příště zkusím podle originálu s uzeným sýrem. A to bude asi taky pecka.

  • Markéta | 25. 8. 2005 12:32

    Včera jsem to udělala k večeři..původně jsem vůbec nechtěla jíst, ale tohle bylo naprosto božské, takže jsem neodolala. Doporučuju!!! Skvělé!!!

  • Alena Hanusová | 22. 8. 2005 15:23

    Hm...to vypadá báječně! Děkuji. Udělám!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hladká mouka Kuřecí maso Mléko Paprika Prášek do pečiva Slunečnicový olej Sůl Uzený eidam Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové krokety

Bramborové krokety

Gratinovaný květák

Gratinovaný květák

Šťouchané brambory II.

Šťouchané brambory II.

Čoko muffiny

Čoko muffiny

Česnekové řízky na smetaně

Česnekové řízky na smetaně

Pivní marinované špízy

Pivní marinované špízy

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

Zeleninové smoothie s jablkem

Zeleninové smoothie s jablkem

Valašský Frgál

Valašský Frgál

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

412
Máslové řízky
Máslové řízky
377
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
253
Dýňová tortila
Dýňová tortila
40
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Modelka Bezděková skončila v slzách: Zpackala moderování!

Modelka Bezděková skončila v slzách: Zpackala moderování!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

  • Recepty.cz
  • Kuře v uzeném těstíčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact